28/02/2019

Tamino

Support: The Visual

Locatie: Annabel

The Flemish singer-songwriter Tamino hardly any introduction these days. The musical roots of this 21-year-old prodigy son of an Egyptian father and a Belgian mother – reach deep and far. From Jeff Buckley to Oum Kulthum, from Serge Gainsbourg to Edith Piaf, Tamino has absorbed a wide range of influences in a relatively short lifespan.

28/02/2019

Willem

Man in Nood - live

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Vier jaar na het einde van The Opposites brengt Willem de Bruin zijn solo-album ‘Man in Nood’ uit. Tijdens de live presentatie van het album voor vrienden, familie en pers liet Willem een verpletterende indruk achter. Met een toonaangevende, vernieuwende live show verhoogt hij de lat in het hedendaagse live circuit. Een must see voor zowel de hiphop- als popliefhebber.

05/03/2019

Yann Tiersen

In Concert

Locatie: De Doelen (Grote zaal)

Yann Tiersen komt naar Rotterdam! De Franse multi-instrumentalist, die veel bekendheid heeft gegenereerd met zijn zeer succesvolle soundtracks van de beroemde films ‘Amélie’ en ‘Good bye, Lenin!’, brengt voorafgaand aan zijn Europese tour het nieuwe album ‘All’ uit.

Sold out
05/04/2019

Winne

+ support-act

Locatie: Annabel

Zijn nieuwe album ‘Oprecht Door Zee’ kwam onlangs op 3 binnen in de Album Top 100 en zijn clubtour is al compleet uitverkocht. Winne is on a roll! Zijn tour werd met een memorabele, stijf uitverkocht show afgetrapt in zijn hometown en nu is er goed nieuws voor iedereen die hier niet bij kon zijn: op vrijdag 5 april 2019 geeft Winne nog een concert in Annabel!

Sold out
26/04/2019

Joep Beving

& Cappella Amsterdam, Echo Collective en Maarten Vos

Locatie: De Doelen (Grote zaal, geplaceerd)

Joep Beving wist in betrekkelijk korte tijd een wereldwijde fanschare op te bouwen met zijn minimalistische en introspectieve piano composities die de tijdsgeest lijken te raken. Inmiddels is hij een van de meest gestreamde pianisten ter wereld en staat hij in het rijtje van post-klassieke componisten als Nils Frahm, Olafur Arnalds en Max Richter.

07/05/2019

Tourist LeMC

& support

Locatie: LantarenVenster

Met zijn nonchalante Vlaamse flow en minimalistische beats reflecteert Tourist LeMC op de diepe essentie van het bestaan. Johannes Faes schrijft even fijnzinnig over maatschappijkritische onderwerpen als liefdesbrieven aan zijn favoriete voetbalclub RFC Antwerp. In een genre dat vaak draait om bombast en bravoure, kiest Tourist LeMC voor intimiteit en berusting.

31/08/2019

Triggerfinger

& support

Locatie: Onderzeebootloods

Hoor een gitaar stevig driftkikkeren, een bas roekeloos pompen, een drumsolo escaleren, en hoor drie gelukkige gentlemen juichen: Het driekoppig rock ‘n roll monster Triggerfinger is twintig geworden! Dit vieren ze in Rotterdam met een bijzonder verjaardagsconcert op zaterdag 31 augustus 2019 in de Onderzeebootloods.

26/10/2019

Diggy Dex

Locatie: Maassilo

Met zijn onbevangen mentaliteit scoorde Diggy Dex crossoverhits als ‘Treur Niet’ en ‘Slaap Lekker’. Op zijn nieuwste langspeler ‘Karavaan’ vertroebelen de genres nog verder: frisse elementen van folk, pop en americana ondersteunen Dex’ voordracht op gepaste wijze. We horen een artiest die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven.

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = required field

Follow us