fbpx
08/10/2021

Lisette Ma Neza & Neil Akenzua

Grensgeluid

Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Grensgeluid-concert van poetryslamkunstenaar Lisette Ma Neza, met pianist Neil Akenzua. Grensgeluid is een project van Motel Mozaïque, Ancienne Belgique en de Brakke Grond, en daagt een Vlaamse en Nederlandse muzikant uit om een creatief proces aan te gaan. 

22/10/2021

Kevin & The Animals On Tour

Locatie: Annabel Rotterdam

Na de release van zijn nummer 1 album ‘Animal Stories’ in het najaar van 2020 zit rapper Kevin aka Slowflowanimal nog steeds in een versnelling. Zo wist hij van zijn twee Edison Pop nominaties de award voor Best Hiphop binnen te slepen en is Animal Stories platina gegaan. Kevin is nog veel te vinden in de booth en ready voor een gloednieuw #slowflowseason!

Sold out
23/10/2021

Brad Mehldau

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Update 20 april 2021: Het concert van Brad Mehldau kan helaas ook op 1 mei 2021 in de Doelen niet doorgaan vanwege de aanhoudende Corona maatregelen. Maar we hebben de show gelukkig weten te verplaatsen naar het najaar, de nieuwe datum is 23 oktober 2021. Tickets blijven uiteraard gewoon geldig en kaartkopers worden door de Doelen per e-mail op de hoogte gebracht.

23/10/2021

De Jeugd Van Tegenwoordig

Support: Baby Boys

Locatie: Annabel

De Jeugd van Tegenwoordig zijn inmiddels achter in de dertig, maar zoals men zegt, boys will be boys. De Jeugd blijft dus De Jeugd. De humoristische, slimme dictie van Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo en de onmiskenbare beats van Bas Bron zijn vijftien jaar na Watskeburt!? immer een begrip in de Lage Landen. De hits en legendarische shows spreken voor zichzelf.

Sold out
29/10/2021

Jungle By Night

Algorhythm Tour

Locatie: Maassilo Rotterdam

Al 12 jaar lang bestormt Jungle By Night podia groot én klein over de gehele wereld. In die periode verkende het 9-koppige jazzcollectief zo’n beetje iedere muziekstijl met een grondige, doordachte kruisbestuiving. Dub, krautrock, psychedelische rock, pop, dance, afrobeat, hiphop, funk en elektronische muziek komen allemaal voor in het grensverleggende vocabulaire van deze waanzinnige groep.

19/11/2021

Ibrahim Maalouf

Quelques Mélodies...

Locatie: De Doelen Rotterdam

Trompettist Ibrahim Maalouf, geboren in 1980 in Beiroet, is momenteel de populairste instrumentalist van de Franse muziekscene. Zijn werk is berucht vanwege de bijzondere samensmelting van meerdere muzikale genres en is al meer dan tien jaar wereldwijd bekend.

Sold out
20/11/2021

Fabrizio Paterlini

Tour in Transition

Locatie: De Doelen Rotterdam

Wat een bijzonder pad heeft componist Fabrizio Paterlini afgelegd. De Italiaan werkte tot zijn 35ste als accountant van negen tot vijf. In zijn vrije tijd bleef hij gekluisterd aan de piano die hij van jongs af aanleerde. Bij het onverwachte succes van zijn album ‘Viaggi in Aeromobile’ nam zijn carrière als fulltime componist en pianist plotseling een vlucht.

08/12/2021

Joep Beving

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als ‘toegankelijke muziek voor complexe emoties’.

14/12/2021

Spinvis

Locatie: Theater Rotterdam (nieuwe locatie!)

In het verleden zijn veel artiesten uitgeroepen tot ‘de nieuwe Spinvis’, maar het feit is: ‘de nieuwe Spinvis’ bestaat niet. Behalve Spinvis zelf natuurlijk. Zeg nu eens zelf: wie goochelt met woorden en zinspreuken op vergelijkbare wijze?

29/12/2021

DeWolff

Wolffpack Tour

Locatie: Maassilo Rotterdam

Update 9 juni 2021: Het nieuwe album Wolffpack is onlangs uitgekomen en DeWolff gaat weer touren. De show in de Maassilo was al tijden uitverkocht en de vraag om tickets bleef aanhouden. Daarom wil DeWolff graag in de grote zaal van de Maassilo spelen en zijn er NU weer tickets beschikbaar voor hun show! Behalve de zaal verandert er verder niks, en eerder gekochte tickets zijn uiteraard gewoon geldig.

12/01/2022

Villagers

& support

Locatie: LantarenVenster

Villagers komt terug naar LantarenVenster! Ruim twee jaar na het vorige (uitverkochte) concert komt de Ierse indiefolkband van singer-songwriter Conor O’Brien op 12 januari 2022 de muziek van het nieuwe album Fever Dreams voorstellen aan de Rotterdamse fans.

29/01/2022

Meetsysteem

Live presentatie van het nieuwe album Cr:GO

Locatie: Rotown Rotterdam

Update 15 september 2021: Meetsysteem heeft een nieuwe datum geprikt voor zijn show in Rotterdam! Deze vindt plaats op zaterdag 29 januari in Rotown (dus niet meer in de Maassilo)

30/01/2022

Michael Franti & Spearhead

Locatie: Maassilo Rotterdam

Update 19 januari 2021: Het concert van Michael Franti & Spearhead op 27 januari 2021 kan vanwege het coronavirus opnieuw niet doorgaan. Het concert is nu verplaatst naar 30 januari 2022. Tickets blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn via de mail op de hoogte gebracht

13/02/2022

Venice

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

Update 16 februari 2021: Ivm de Coronapandemie heeft Venice opnieuw hun volledige tour moeten verplaatsen. De nieuwe datum voor hun show in de Doelen is 13 februari 2022, nog even geduld dus. Tickets blijven gewoon geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail geïnformeerd.

17/02/2022

Maarten Heijmans & band

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

De in 2014 nog onbekende jonge acteur Maarten Heijmans schitterde in de Nederlandse dramaserie Ramses, gebaseerd op het leven van chansonnier Ramses Shaffy. Heijmans’ rol werd bekroond met een Gouden Kalf en een Emmy Award. “De Shaffy songs die mij het meeste hebben geraakt behoren misschien wel tot zijn onbekendere werk, nummers als Als Je Niet Bij Me Bent of Slaapliedje. Elk nummer op dit album heeft veel voor me betekend tijdens de voorbereiding en het draaien van de dramaserie en ik heb aan elke track iets persoonlijks kunnen toevoegen”.

Sold out
09/03/2022

Curtis Harding

Locatie: Maassilo Rotterdam

Curtis Harding voedt zijn psychedelische geluid met de essentie van soul en funk, maar is er niet permanent aan gebonden. Hardings liedjes zijn een eclectische mix van genres die voortkomen uit de vele muzikale levens die hij heeft geleden.

10/03/2022

Blaudzun

Locatie: Maassilo Rotterdam

Blaudzun staat bekend om zijn haast ceremoniële, gedistingeerde liedjespracht, waardoor hij zich het afgelopen decennium profileerde als gevierd artiest. Het doorbraakalbum Promises Of No Man’s Land werft intussen de status als moderne klassieker, al bleef Blaudzun zelf steeds weer nieuwe, spannende wegen inslaan met projecten als Haty Haty.

13/05/2022

Eefje de Visser

Locatie: Maassilo Rotterdam

De warme, vloeiende popmuziek van Eefje de Visser verdoezelt de grenzen tussen woord en geluid, het aardgebonden en het buitenaardse, de droomlandschappen en de dansvloeren. Maar aan de oppervlakte van deze dubbelzinnige, modderige wateren drijft een overweldigend helder visioen, eentje die ons fundamentele menselijke verlangen en nieuwsgierigheid weerspiegelt zoals alleen de beste popmuziek dat kan.

01/10/2022

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Update 7 mei 2021: Marc Broussard heeft zijn concerttour opnieuw moeten uitstellen. De twee optredens in LantarenVenster zijn verplaatst naar volgend jaar: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig en kaartkopers ontvangen bericht.

Sold out
02/10/2022

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Update 7 mei 2021: Marc Broussard heeft zijn concerttour opnieuw moeten uitstellen. De twee optredens in LantarenVenster zijn verplaatst naar volgend jaar: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig en kaartkopers ontvangen bericht.

Sold out
07/10/2022

Heather Nova

The Pearl Acoustic Tour

Locatie: Arminius Rotterdam

In 2018 speelde Heather Nova een fraaie akoestische set in een uitverkochte Arminiuskerk, een ervaring die haar zodanig goed beviel dat ze naar deze prachtige plek terug wil keren.

Concert news

Newsletter

Join our mailinglist

* = verplicht veld

Follow us