fbpx
31/08/2019

Triggerfinger

Support: Anemone

Locatie: Onderzeebootloods

Hoor een gitaar stevig driftkikkeren, een bas roekeloos pompen, een drumsolo escaleren, en hoor drie gelukkige gentlemen juichen: Het driekoppig rock ’n roll monster Triggerfinger is twintig geworden! Dit vieren ze in Rotterdam met een bijzonder concert op een unieke locatie: de Onderzeebootloods.

07/09/2019

Typhoon

Support: Freez

Locatie: Weelde

Typhoon is terug! Na een periode van rust en inspiratie geeft Typhoon deze zomer een aantal akoestische optredens. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn bekendste nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer. Op 7 september 2019 zie je Typhoon bij de nieuwe Rotterdamse hotspot Weelde, als onderdeel van Fabrique Mozaique.

Sold out
03/10/2019

Thomas Azier

Stray clubtour

Locatie: Maassilo

Thomas Azier is de definitie van een artistieke kameleon: zijn platen krijgen de eigenschappen van de omgeving waarin de zanger/componist zich bevindt. Op het nieuwe album ‘Stray’ breekt hij voor het eerst met zijn enige vuistregel en is hij gaan rondzwerven over de wereld zonder een vaste bestemming in gedachten.

22/10/2019

Raphael Saadiq

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Raphael Saadiq komt voor het eerst sinds zijn optreden op North Sea Jazz in 2011 weer naar Nederland. Saadiq is een icoon binnen de R&B en soul wereld. Al jaren staat de Amerikaanse zanger en producer garant voor ouderwets soulvol vakmanschap op hoog niveau.

26/10/2019

Diggy Dex

De Karavaan trekt door

Locatie: Maassilo

Met zijn onbevangen mentaliteit scoorde Diggy Dex crossoverhits als ‘Treur Niet’ en ‘Slaap Lekker’. Op zijn nieuwste langspeler ‘Karavaan’ vertroebelen de genres nog verder: frisse elementen van folk, pop en americana ondersteunen Dex’ voordracht op gepaste wijze. We horen een artiest die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven.

08/11/2019

Villagers

& support

Locatie: LantarenVenster

Villagers komt terug naar Rotterdam! Na eerdere concerten in Rotown en op Motel Mozaïque Festival komt de Ierse indiefolkband van singer-songwriter Conor O’Brien op 8 november naar LantarenVenster om hun nieuwste album The Art of Pretending To Swim aan de Rotterdamse fans voor te stellen.

Sold out
14/11/2019

TaxiWars

& support

Locatie: LantarenVenster

Het jazzvirus heeft Tom Barman – zanger van de Belgische rockband dEUS – goed te pakken. Met TaxiWars speelt hij stuwende jazz met een punky punch. Het is geen nieuwe passie, want al in 1996 verwerkte Barman een Mingus-sample in het dEUS-nummer Theme From Turnpike.

27/11/2019

Sofi Tukker

Locatie: Maassilo

In 2016 brak het New Yorkse duo Sofi Tukker plotsklaps door met viralhit Drinkee, een likkebaardend lekkere kruising tussen indiepop, latin en 90s house. Sindsdien hebben Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern ruimschoots bewezen dat die hitgevoeligheid (en de opeenvolgende Grammy-nominatie) geen toevalstreffer is.

14/02/2020

Balthazar

& support

Locatie: Maassilo

Balthazar keerde dit jaar terug met het illustere Fever, een album dat klinkt als typisch Balthazar: sonoor, warmbloedig, gedoseerd en onberispelijk uitgevoerd. Anderzijds waagt de band voorzichtig pasjes in de wereld van obscure seventies disco, Franse pop, exotica, filmmuziek en Madchester sound.

28/02/2020

Weval

Locatie: Maassilo

Het geluid van Weval op hun wereldwijd bejubelde debuutplaat had een verbazingwekkende eigenschap: pop die zowel knalt op de dansvloer als tintelt over de koptelefoon. Het producersduo Harm Coolen en Merijn Scholte Albers kan de meest uiteenlopende invloeden samensmelten tot elektronische muziek die vloeibaar, dwingend en stijlvol klinkt.

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = required field

Follow us