fbpx
01/10/2022

Marc Broussard

Support: Peter Aristone

Locatie: LantarenVenster

Update 7 mei 2021: Marc Broussard heeft zijn concerttour opnieuw moeten uitstellen. De twee optredens in LantarenVenster zijn verplaatst naar volgend jaar: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig en kaartkopers ontvangen bericht.

Sold out
02/10/2022

Marc Broussard

Support: Peter Aristone

Locatie: LantarenVenster

Update 7 mei 2021: Marc Broussard heeft zijn concerttour opnieuw moeten uitstellen. De twee optredens in LantarenVenster zijn verplaatst naar volgend jaar: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig en kaartkopers ontvangen bericht.

Sold out
07/10/2022

Heather Nova

Support: Jonathan Frith

Locatie: Arminius Rotterdam

In 2018 speelde Heather Nova een fraaie akoestische set in een uitverkochte Arminiuskerk, een ervaring die haar zodanig goed beviel dat ze naar deze prachtige plek terug wil keren.

Sold out
12/10/2022

Hiatus Kaiyote

And We Go Gentle Tour

Locatie: Theater Rotterdam

De Melbourne-based, wereldwijd geliefde en tweemaal voor een Grammy genomineerde Hiatus Kaiyote keert terug naar Rotterdam! De experimentele band met kleurrijke frontlady overschrijdt elke grens van soul, hiphop, funk en r&b. Woensdag 12 oktober 2022 brengt Hiatus Kaiyote hun future sounds naar Theater Rotterdam.

17/10/2022

Boy & Bear

Support: Stu Larsen

Locatie: LantarenVenster

De Australische indiefolkband Boy & Bear keert voor het eerst sinds 2016 terug naar Rotterdam! Op 17 oktober 2022 geeft het vijftal een concert in LantarenVenster. En het wordt nog mooier: als support nemen ze Stu Larsen mee.

20/10/2022

Tindersticks

Locatie: De Doelen Rotterdam

In de voetsporen van Leonard Cohen of Nick Cave maakt tindersticks al sinds hun debuut in 1993 muziek die zowel doet denken aan indierock als aan koortsachtige soul noir. Steeds rijk gearrangeerd met strijkers en andere klassieke instrumenten en poëtische teksten die gekleurd zijn door de warme, melancholische stem van Stuart A. Staples.

28/10/2022

S10

Album Release Show

Locatie: Arminius Rotterdam

S10 lanceert haar nieuwe album ‘Ik besta voor altijd zolang jij aan mij denkt’ op vrijdag 28 oktober 2022 met een show in de Arminiuskerk in Rotterdam! De kaartverkoop start donderdag 22 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

Sold out
02/11/2022

Seun Kuti & Egypt 80

Locatie: LantarenVenster Rotterdam

De titels van zijn albums spreken boekdelen. ‘From Africa With Fury: Rise,’ ‘Black Times,’ ‘A Long Way To The Beginning.’ Seun Kuti’s muziek moet de luisteraar wakker schudden en meeslepen en is de motor om een sterk sociaal bewogen boodschap over te brengen. Het tekent de afrobeat waarmee Seun Kuti in de voetsporen treedt van zijn wereldberoemde vader Fela Kuti. Als 39-jarige bezingt hij de problemen van deze tijden zoals zijn vader in diens jonge jaren de misstanden uit de jaren ’70 aan de kaak stelde. 

06/11/2022

Amyl and The Sniffers

Support: C.O.F.F.I.N.

Locatie: Annabel Rotterdam

Minstens één keer slecht gaan bij een show van de meest verknipte punkrockband op planeet aarde, Amyl and The Sniffers, dat lijkt vaste kost te zijn geworden tijdens het festivalseizoen. Maar ook de clubs worden hardhandig steen voor steen afgebroken door Amy Taylor en haar samenzweerders.

Sold out
10/11/2022

black midi

Support: Dos Monos

Locatie: Maassilo Rotterdam

Ze stonden onlangs nog Best Kept Secret aan gort te spelen. Onvoorspelbaar, heftig, experimenteel: black midi is al een paar jaar lang een van de grootste lives-sensaties der planeet aarde. De band uit Londen is zo innovatief dat de meest uiteenlopende referenties gebruikt worden om hun onmiskenbare sound (tevergeefs) te omschrijven, van King Crimson tot DNA tot Death Grips.

20/11/2022

Alfa Mist

Locatie: Maassilo Rotterdam

London-based producer, pianist, bandleider en rapper Alfa Mist komt terug naar Rotterdam! De multi-instrumentalist brengt op zondag 20 november 2022 zijn unieke blend van jazz, hiphop en soul naar de Maassilo.

27/11/2022

Jacob Banks

Locatie: Maassilo Rotterdam

Singer/songwriter/multi-instrumentalist Jacob Banks, geboren in Nigeria en gevestigd in Londen, introduceerde zijn expressieve mix van soul, R&B, folk en hiphop voor het eerst met een reeks in eigen beheer uitgebrachte EP’s. Kort nadat hij tekende bij het grote Interscope Records, maakte hij zijn volledige debuut met Village in 2018 en oogstte hij wereldwijd een lading aan lovende kritieken.

Sold out
30/11/2022

De Staat

Support: Personal Trainer

Locatie: Maassilo Rotterdam

Sinds debuutalbum Wait For Evolution is De Staat een van de grootste, meest veelzijdige bands uit de vaderlandse popgeschiedenis. Die ronkende ritmesectie voel je tot in je botten, pezen en spieren, het fundament waarmee Witch Doctor intussen synoniem staat aan het woord cirkelpit.

Sold out
21/12/2022

Jett Rebel

Apocalypse After Party Tour

Locatie: LantarenVenster

2022 was het jaar waarin ‘het’ weer mocht: onbeperkt en ongelimiteerd optreden voor volle zalen en festivalweiden. Als er iemand geen genoeg kan krijgen van live optreden is het Jett Rebel. Na zijn succesvolle clubtour met band en memorabele optredens op onder meer Bospop en North Sea Jazz wil hij dit jaar nog één keer vlammen en alles geven. Deze keer als One Man Band. Alle instrumenten bespeeld door één en dezelfde persoon, maar wel met dezelfde intentie als altijd. De Apocalypse After Party Tour wordt één groot feest!

22/12/2022

Michelle David & the True-tones

Locatie: LantarenVenster

Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul.

29/01/2023

Michael Franti & Spearhead

NEW DATE!

Locatie: Maassilo Rotterdam

Update 27 oktober 2021: Michael Franti & Spearhead hebben opnieuw besloten hun volledige Europese tour met een jaar uit te stellen. Het concert in de Maassilo is nu verplaatst naar 29 januari 2023. Tickets blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers worden via de mail op de hoogte gebracht. 

20/02/2023

Nick Mulvey

Locatie: MAASSILO ROTTERDAM

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt weer terug naar Rotterdam voor een concert in de Maassilo. Denk aan opzwepende ritmes, minimalistische melodieën, intelligente teksten en bezwerende gitaar-riffs.

07/04/2023

Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra

Locatie: LantarenVenster Rotterdam

De naam Jools Holland staat synoniem voor muziek. Hij is de iconische presentator van het programma ‘Later… With Jools Holland’ waar artiesten uit alle contreien samenkomen. Maar hij is ook een begaafd pianist die zich sinds zijn achtste op gehoor alle stijlen heeft toegeëigend en uitblinkt in blues- en boogie-woogie.

Concert news

Newsletter

Follow us