fbpx
01/02/2020

Devendra Banhart

Support: Vetiver

Locatie: Annabel

Devendra Banhart komt op zaterdag 1 februari 2020 naar Rotterdam! De eigenaardige vaandeldrager van de ‘freakfolk’ geeft een concert in Annabel, met op zak zijn splinternieuwe album ‘Ma’.

14/02/2020

Balthazar

Support: Jaguar Jaguar

Locatie: Maassilo

Balthazar keerde dit jaar terug met het illustere Fever, een album dat klinkt als typisch Balthazar: sonoor, warmbloedig, gedoseerd en onberispelijk uitgevoerd. Anderzijds waagt de band voorzichtig pasjes in de wereld van obscure seventies disco, Franse pop, exotica, filmmuziek en Madchester sound.

Sold out
18/02/2020

Ásgeir

Bury The Moon Tour 2020

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Met zijn alom geprezen debuut In The Silence schoot de populariteit van de IJslandse muzikant Ásgeir omhoog als een uitbarsting van de beroemde Eyjafjallajökull-vulkaan. Zijn muziek vormt een wonderbaarlijke kruisbestuiving waarin indie-folk, R&B en elektronica samenzweren tot weerbarstige en hartverwarmende popsongs.

26/02/2020

Jools Holland

featuring special guests KT Tunstall & Ruby Turner

Locatie: De Doelen

De naam Jools Holland staat zowat synoniem aan muziek. Holland is vooral bekend als de iconische presentator van het programma ‘Later… With Jools Holland’, waar artiesten van alle contreien op gelijke voet samenkomen. Tegelijkertijd is de man een begaafd pianist die al vanaf zijn achtste puur op gehoor alle stijlen tot in de puntjes beheerst.

28/02/2020

Weval

Locatie: Maassilo

Het geluid van Weval op hun wereldwijd bejubelde debuutplaat had een verbazingwekkende eigenschap: pop die zowel knalt op de dansvloer als tintelt over de koptelefoon. Het producersduo Harm Coolen en Merijn Scholte Albers kan de meest uiteenlopende invloeden samensmelten tot elektronische muziek die vloeibaar, dwingend en stijlvol klinkt.

27/03/2020

De Jeugd Van Tegenwoordig

& support

Locatie: Annabel

De Jeugd Van Tegewoordig komt terug! Op vrijdag 27 maart voert hun POMO TOUR ze langs hun favoriete Rotterdamse concertzaal Annabel. Get Post Modern with the one and only Jeugd Van Tegenwoordig. De show die thuis al begint bij de selectie van je garderobe want het wordt een witte sensatie, ofwel DRESSCODE WIT!

Sold out
01/04/2020

Maarten Heijmans & band – RAMSES

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

De in 2014 nog onbekende jonge acteur Maarten Heijmans schitterde in de Nederlandse dramaserie Ramses, gebaseerd op het leven van chansonnier Ramses Shaffy. Heijmans’ rol werd bekroond met een Gouden Kalf en een Emmy Award.

Sold out
10/04/2020

The Streets

Locatie: Maassilo

Het iconische Original Pirate Material heeft in 2019 intussen zijn adolescentie bereikt, tot vandaag de dag sluiten we de levensbeproevingen van Mike Skinner in ons hart. De shabby straatpoëzie van The Streets werpt een droogkomische blik op het Britse nachtleven, met tussenstops door de foute clubs, naar frituurvet ruikende cafetaria en averechtse avonturen met drugsgebruik.

11/04/2020

DeWolff

Locatie: Maassilo

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het meest explosieve en virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

15/04/2020

Venice

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. Beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles hebben ze een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

01/05/2020

tindersticks

& support

Locatie: De Doelen

In de voetsporen van Leonard Cohen of Nick Cave maakt tindersticks al sinds hun debuut in 1993 muziek die zowel doet denken aan indierock als aan koortsachtige soul noir. Steeds rijk gearrangeerd met strijkers en andere klassieke instrumenten en poëtische teksten die gekleurd zijn door de warme, melancholische stem van Stuart A. Staples.

06/06/2020

Fabrizio Paterlini

Tour in Transition

Locatie: De Doelen Rotterdam

Wat een bijzonder pad heeft componist Fabrizio Paterlini afgelegd. De Italiaan werkte tot zijn 35ste als accountant van negen tot vijf. In zijn vrije tijd bleef hij gekluisterd aan de piano die hij van jongs af aanleerde. Bij het onverwachte succes van zijn album ‘Viaggi in Aeromobile’ (‘vliegreizen’) nam zijn carrière als fulltime componist en pianist plotseling een vlucht.

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us