fbpx
19/09/2020

Naaz

MOMO presents Naaz @ First Steps

Locatie: Schouwburgplein Rotterdam

Zangeres, songwriter en producer Naaz (1998) is een van de meest sprankelende Nederlandse pop-ontdekkingen van het decennium. Het unieke stemgeluid van de Rotterdamse met Koerdische roots pakt direct je aandacht.

Free
19/09/2020

Joshua J

MOMO presents Joshua J @ First Steps

Locatie: Grotekerkplein Rotterdam

Een fusie van wavy r&b, soul en hip-hop is waar Joshua J (bouwjaar 1998) voor staat. Het multitalent uit Breda begon ooit als DJ maar ging al snel over op het schrijven en produceren van zijn eigen muziek.

Free
19/09/2020

Gino Cochise

MOMO presents Gino Cochise @ First Steps

Locatie: Schouwburgplein Rotterdam

Gino Cochise ken je wellicht als drummer van Anne-Fay waarmee hij in 2019 op MOMO Festival speelde. Eerder drumde hij bij Pink Oculus, als helft van het duo Badjekkah, waarvan we de grandioze show op North Sea Jazz 2017 nooit meer zullen vergeten. En damn, wat kan hij ook lekker bassen!

Free
25/09/2020

Raw Roets

Dromen In Kleur live

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Van meeslepend tot rauw, de stem van rapper en zanger Raw Roets – Cyrano Kout – is één van de uniekste in de moderne Nederlandse muziek. Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano.

Sold out
25/09/2020

Jairzinho

Er even tussenuit met Jairzinho - het project met en voor vrouwen

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

In de huidige muziekwereld krijgen vrouwelijke artiesten niet de aandacht die zij verdienen. De Rotterdamse rapper Jairzinho ziet dit ook en neemt het heft in eigen handen en presenteert: “Het project met en voor vrouwen”. Hiermee wil hij aan de rest van de wereld laten zien dat er veel talent, kracht en diversiteit ligt bij de vrouw.

25/09/2020

Raw Roets [extra show]

Dromen In Kleur live

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Omdat het concert van Raw Roets op 25 september in Theater Rotterdam in no time uitverkocht is doet de Rotterdamse rapper dezelfde avond nog een extra show!

27/09/2020

Eefje de Visser

Locatie: Het nieuwe Luxor Theater

Eefje de Visser geeft op zondag 27 september 2020 twee concerten in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam! Het eerder geplande concert op 21 januari 2021 in Theater Rotterdam komt daarmee te vervallen. Alle reeds verkochte kaarten blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum en kaartkopers zijn hierover bericht.

Sold out
13/10/2020

Heather Nova

The Pearl Acoustic Tour

Locatie: Arminius

Sinds haar grote doorbraakplaat Oyster vertolkt Nova haar unieke balans van volwassen pop en indierock – met de poëtische invloed van haar idolen Patti Smith en Kate Bush – over de hele wereld. Dat leverde een succesvolle loopbaan op waarin albums als Storm uit 2003 en 300 Days At Sea met regelmaat de Europeaanse hitlijsten bestormden.

24/10/2020

Fabrizio Paterlini

Tour in Transition

Locatie: De Doelen Rotterdam

Wat een bijzonder pad heeft componist Fabrizio Paterlini afgelegd. De Italiaan werkte tot zijn 35ste als accountant van negen tot vijf. In zijn vrije tijd bleef hij gekluisterd aan de piano die hij van jongs af aanleerde. Bij het onverwachte succes van zijn album ‘Viaggi in Aeromobile’ (‘vliegreizen’) nam zijn carrière als fulltime componist en pianist plotseling een vlucht.

31/10/2020

REMY. X The Red Turtle

Live score

Locatie: KINO Rotterdam

We zijn trots dat we samen met onze vrienden van KINO een live score mogen presenteren bij één van onze favoriete animatiefilms, door één van Nederlands tofste muzikanten.

08/11/2020

Brad Mehldau

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Brad Mehldau behoort tot de top van de jazzwereld. De musicus speelt in de eredivisie der modern creatieve pianisten. Als solist, bandlid of componist laat hij zich niet begrenzen. De productiviteit van de New Yorker is groot en live bewijst hij continu een uniek improvisator te zijn.

08/01/2021

DeWolff [verplaatst]

Locatie: Maassilo

DeWolff heeft vanwege het coronavirus opnieuw hun tour uitgesteld. De nieuwe datum voor het uitverkochte concert in de Maassilo is 8 januari 2021. Tickets blijven uiteraard gewoon geldig, kaartkopers ontvangen nog bericht van ons per mail.

Sold out
27/01/2021

Michael Franti & Spearhead [verplaatst]

Locatie: Maassilo

Vanwege de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplaatsen een hoop artiesten hun tour. Ook Michael Franti & Spearhead hebben vanwege hierom hun tour uitgesteld. De nieuwe datum voor het concert in de Rotterdamse Maassilo is 27 januari 2021. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig.

10/02/2021

Maarten Heijmans & band

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Het oeuvre van Ramses Shaffy krijgt van Maarten Heijmans en band een eigentijdse draai, maar in de geest van Shaffy. Een buitengewoon bijzondere avond dus!

Sold out
12/03/2021

De Jeugd Van Tegenwoordig

Support: Baby Boys

Locatie: Annabel

Het zal je niet verbazen dat we ook in oktober 2020 nog niet met 1100 man uit onze plaat gaan bij De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel. We hebben de show daarom opnieuw uitgesteld, de nieuwe datum is vrijdag 12 maart 2021. Tickets blijven gewoon geldig, alle kaartkopers ontvangen hierover bericht.

Sold out
20/03/2021

Venice

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. Beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles hebben ze een eigen folk / rock / soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

21/04/2021

Rhye

Support: Babyheaven

Locatie: Maassilo

Mike Milosh alias Rhye is een talentvolle liedjesschrijver en componist met een adembenemende, androgyne stem. Rhye begon als een duoproject dat haar eerste stappen zette in L.A. met de opnames van het prachtalbum ‘Woman’ (2013). Dat jaar groeide Woman, vol stijlvolle, perfect geproduceerde bedroom r&b, uit tot een cultplaat en uiteindelijk zelfs tot een jaarlijstjesplaat.

02/10/2021

Marc Broussard [verplaatst]

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. Zijn vader, Louisiana Hall of Fame-gitarist van The Boogie Kings, koesterde Marc’s muzikale gaven toen hij nog een kind was, en de levendige muziekscène in Lafayette Louisiana deed de rest.

Sold out
03/10/2021

Marc Broussard [verplaatst]

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. En omdat zijn show op 2 oktober zo snel was uitverkocht geeft Marc een extra show op 3 oktober!

Sold out

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us