fbpx
18/02/2023

Roosbeef

Support: Pauwel

Locatie: Rotown Rotterdam

Roos Rebergen is sinds 2008 actief als Roosbeef, een wonderbaarlijk afgebakend universum waarin ze het weefsel van de Nederlandse taal en de popmuziek inricht volgens haar eigenzinnige golflengte. Sinds haar doorbraakalbum Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten verrast en verwondert Roosbeef met droogkomische liedjes die niet volgens conservatieve koerslijnen voortbewegen, maar juist die vreemde zijroutes en olifantenpaden bewandelen.

20/02/2023

Nick Mulvey

Locatie: Maassilo Rotterdam

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt weer terug naar Rotterdam voor een concert in de Maassilo. Denk aan opzwepende ritmes, minimalistische melodieën, intelligente teksten en bezwerende gitaar-riffs.

Sold out
06/03/2023

José James

On & On: José James Sings Badu

Locatie: Annabel Rotterdam

Jazz legend José James heeft geen grenzen wanneer op genres aankomt: dansend tussen traditionele en hedendaagse jazz, soul, funk, house maar ook rock levert hij een geluid af wat niet anders omschreven kan worden dan fenomenaal. Op 6 maart 2023 staat hij in Annabel!

Sold out
11/03/2023

Isaiah Rashad

Locatie: Annabel Rotterdam

Rashad is een vechtersbaas die er niet vies van is zijn demonen te suckerpunchen terwijl het publiek hem opruit vanuit de tribunes. Alles gaat eraan: zijn depressie, de Xanax die hij slikt, het feit dat hij drie keer bijna aan de deur werd gezet door Kendrick Lamar’s TDE label. Downbeat hiphop als brutale zelf-filering waarin elke vers telt en die vlot binnenkomt dankzij zijn ingehouden ritmes, geboren in Tennessee en geperfectioneerd in LA.

Sold out
02/04/2023

Warhaus

Locatie: Maassilo Rotterdam

Op 2 april 2023 verwelkomen we Warhaus in de Maassilo! Warhaus is het solo project van Maarten Devoldere, het linkerbrein achter Vlaamse indiepop-vedetten Balthazar. Balthazar ging altijd een, relatief gezien, democratisch samenwerkingsproces aan, terwijl Warhaus het tegenovergestelde is. Bij Warhaus laat Devoldere doelbewust zijn ego ontketenen, om meer creatieve risico’s nemen. Op 11 november verschijnt alweer het derde Warhaus album Ha Ha Heartbreak waarvan de single Desire alvast vooruit gestuurd is.

05/04/2023

Benny Sings

Locatie: Maassilo Rotterdam

Als we het over een grootheid uit de hoofdstad hebben, dan praten we over Benny Sings. De zanger lijkt naast het publiek, ook in de smaak te vallen bij gelijkgestemde artiesten. Zo heeft hij collaborations gedaan met o.a. Mac DeMarco, Tom Misch en met Rex Orange Country de monsterhit ‘Loving Is Easy’ uitgebracht. En alsof dit nog niet genoeg is, nam Benny Sings ook nog een sessie op voor de befaamde Tiny Desk Concerts van NPR. Het succes lijkt niet op te kunnen.

06/04/2023

dEUS

How To Replace It Tour

Locatie: Maassilo Rotterdam

Op 6 april 2023 mogen we eindelijk onze Vlaamse vrienden van dEUS weer eens ontvangen in Rotterdam, ditmaal voor een concert in de Maassilo. Die avond stellen ze hun nieuwste album How To Replace It aan je voor. De kaartverkoop start donderdag 10 november om 10:00 via Ticketmaster. Wees er snel bij!

07/04/2023

Jools Holland

Locatie: LantarenVenster Rotterdam

De naam Jools Holland staat synoniem voor muziek. Hij is de iconische presentator van het programma ‘Later… With Jools Holland’ waar artiesten uit alle contreien samenkomen. Maar hij is ook een begaafd pianist die zich sinds zijn achtste op gehoor alle stijlen heeft toegeëigend en uitblinkt in blues- en boogie-woogie.

Sold out
19/04/2023

Yo La Tengo

This Stupid World

Locatie: LantarenVenster Rotterdam

Yo La Tengo is een van de meest geliefde en gerespecteerde bands in Amerika. Al ruim vijfendertig jaar hebben Ira Kaplan, Georgia Hubley en James McNew wereldwijd succes en regisseren ze dat allemaal zelf: optreden in de beste clubs, cafés en musea, bovenaan de lijstjes van de critici staan, samenwerkingen met andere grote artiesten, een cameo in The Simpsons en hun jaarlijkse Chanoeka shows in Hoboken, New Jersey, waarmee ze al tonnen voor het goede doel hebben opgehaald.

Sold out
11/05/2023

K’s Choice

Support: Douglas Firs

Locatie: Maassilo Rotterdam

K’s Choice bestaat 30 jaar en komt daarom met een gelimiteerde vinyl-boxset, een gloednieuw nummer en een tour op de proppen! De Belgische rockband o.l.v. Sam en Gert Bettens brak door met monsterhit Not An Addict dat hen vervolgens langs alle podia en festivals in Nederland bracht.

Concert news

Newsletter

Follow us