27/12/2018

Kraak & Smaak (live)

Support: Secret Rendezvous

Locatie: LantarenVenster

Met ‘Boogie Angst’ en ‘Plastic People’ heeft Kraak & Smaak afgelopen decennium instant popklassiekers op de wereld gebracht. Sindsdien is de veerkrachtige, dikke mix van funk, disco, pop en house over de hele wereld een bekend fenomeen. Een nieuw album is op komst dus Kraak & Smaak gaan weer groots uitpakken op de podia waaronder LantarenVenster!

Sold out
19/02/2019

Tank and The Bangas

Locatie: Annabel

Ze wonnen de Tiny Desk Contest, openden voor o.a. Lianne La Havas en PJ Morton en bliezen vorig jaar een uitverkocht BIRD en festivals door heel Europa omver. Op 19 februari 2019 brengen ze hun energieke mix van r&b, rock, gospel, hiphop en spoken word naar Annabel. All the way from New Orleans: Tank and The Bangas!

28/02/2019

Tamino

Support: The Visual

Locatie: Annabel

Met zijn weemoedige, duistere muziek werd Tamino begin dit jaar door NRC tot dé nieuwe belofte uitgeroepen. De Vlaams-Egyptische singer/songwriter stond met enkel een EP al op Rock Werchter, Pukkelpop, Eurosonic, Motel Mozaïque en verkocht de AB Brussel meerdere keren uit. Nu verschijnt zijn langverwachte debuutalbum ‘Amir’ en keert Tamino terug in Rotterdam.

05/03/2019

Yann Tiersen

In Concert

Locatie: De Doelen (Grote zaal)

Yann Tiersen komt naar Rotterdam voor een concert in de grote zaal van de Doelen (seated)! De Franse multi-instrumentalist, die veel bekendheid heeft gegenereerd met zijn zeer succesvolle soundtracks van de beroemde films ‘Amélie’ en ‘Good bye, Lenin!’, brengt voorafgaand aan zijn Europese tour het nieuwe album ‘All’ uit.

05/04/2019

Winne

+ support-act

Locatie: Annabel

Zijn nieuwe album ‘Oprecht Door Zee’ kwam onlangs op 3 binnen in de Album Top 100 en zijn clubtour is al compleet uitverkocht. Winne is on a roll! Zijn tour werd met een memorabele, stijf uitverkocht show afgetrapt in zijn hometown en nu is er goed nieuws voor iedereen die hier niet bij kon zijn: op vrijdag 5 april 2019 geeft Winne nog een concert in Annabel!

Sold out
26/04/2019

Joep Beving

Henosis

Locatie: De Doelen (Grote zaal, geplaceerd)

Joep Beving wist in betrekkelijk korte tijd een wereldwijde fanschare op te bouwen met zijn minimalistische en introspectieve piano composities die de tijdsgeest lijken te raken. Inmiddels is hij een van de meest gestreamde pianisten ter wereld en staat hij in het rijtje van post-klassieke componisten als Nils Frahm, Olafur Arnalds en Max Richter.

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us