fbpx
06/06/2020

Fabrizio Paterlini [uitgesteld]

Tour in Transition

Locatie: De Doelen Rotterdam

Wat een bijzonder pad heeft componist Fabrizio Paterlini afgelegd. De Italiaan werkte tot zijn 35ste als accountant van negen tot vijf. In zijn vrije tijd bleef hij gekluisterd aan de piano die hij van jongs af aanleerde. Bij het onverwachte succes van zijn album ‘Viaggi in Aeromobile’ (‘vliegreizen’) nam zijn carrière als fulltime componist en pianist plotseling een vlucht.

16/07/2020

The Streets

Locatie: Maassilo

Vanwege de coronacrisis kan het concert van The Streets tot onze spijt ook niet doorgaan op de nieuwe datum waarop het gepland stond. We hebben hard geprobeerd weer een nieuwe datum te vinden, maar helaas is dit niet gelukt. Kaartkopers ontvangen een email met de restitutiemogelijkheden.

Canceled
09/09/2020

DeWolff [verplaatst]

Locatie: Maassilo

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van DeWolff niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want we hebben de show weten te verplaatsen; de nieuwe datum is woensdag 9 september. Tickets blijven gewoon geldig.

Sold out
02/10/2020

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. Zijn vader, Louisiana Hall of Fame-gitarist van The Boogie Kings, koesterde Marc’s muzikale gaven toen hij nog een kind was, en de levendige muziekscène in Lafayette Louisiana deed de rest.

Sold out
03/10/2020

Marc Broussard [extra show]

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. En omdat zijn show op 2 oktober zo snel was uitverkocht geeft Marc een extra show op 3 oktober!

Sold out
13/10/2020

Heather Nova

The Pearl Acoustic Tour

Locatie: Arminius

Sinds haar grote doorbraakplaat Oyster vertolkt Nova haar unieke balans van volwassen pop en indierock – met de poëtische invloed van haar idolen Patti Smith en Kate Bush – over de hele wereld. Dat leverde een succesvolle loopbaan op waarin albums als Storm uit 2003 en 300 Days At Sea met regelmaat de Europeaanse hitlijsten bestormden.

23/10/2020

De Jeugd Van Tegenwoordig [verplaatst]

Support: Baby Boys

Locatie: Annabel

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van De Jeugd Van Tegenwoordig niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want we hebben de show weten te verplaatsen; de nieuwe datum is vrijdag 23 oktober 2020. Tickets blijven gewoon geldig.

Sold out
08/11/2020

Brad Mehldau

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Brad Mehldau behoort tot de top van de jazzwereld. De musicus speelt in de eredivisie der modern creatieve pianisten. Als solist, bandlid of componist laat hij zich niet begrenzen. De productiviteit van de New Yorker is groot en live bewijst hij continu een uniek improvisator te zijn.

21/01/2021

Eefje de Visser

& support

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Eefje de Visser zou op MOMO Festival 2020 spelen, maar het festival kan helaas niet plaatsvinden door de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus (COVID-19). Eefje komt graag alsnog naar Rotterdam dus we hebben z.s.m. een show met haar geregeld!

27/01/2021

Michael Franti & Spearhead [verplaatst]

Locatie: Maassilo

Vanwege de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplaatsen een hoop artiesten hun tour. Ook Michael Franti & Spearhead hebben vanwege hierom hun tour uitgesteld. De nieuwe datum voor het concert in de Rotterdamse Maassilo is 27 januari 2021. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig.

10/02/2021

Maarten Heijmans & band [verplaatst]

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van Maarten Heijmans & band niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want we hebben de show weten te verplaatsen; de nieuwe datum is 10 februari 2021 (nog even geduld dus). Tickets blijven gewoon geldig.

Sold out
20/03/2021

Venice [verplaatst]

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van Venice niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want de band heeft de hele tour weten te verplaatsen; de nieuwe datum is zaterdag 20 maart 2021. Tickets blijven gewoon geldig.

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us