fbpx
29/05/2019

Nick Mulvey

Solo

Locatie: LantarenVenster

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt voor een intiem solo-concert naar LantarenVenster. Enkele jaren geleden verruilde hij Portico Quartet voor een solo-carrière en reist tegenwoordig met zijn gitaar door het festival- en clublandschap om zijn bezwerende en catchy folkpop met de wereld te delen. Denk aan opzwepende ritmes, minimalistische melodieën, intelligente teksten en bezwerende gitaar-riffs. En dat allemaal in één persoon!

Sold out
08/06/2019

Kevin

Album release party

Locatie: Annabel

Na de succesvolle eerdere ‘Kleine Versnelling’ EP en zijn debuutalbum ‘Lente’ is begin mei het tweede album van Kevin verschenen: ‘Vrij’. De singles ‘Lelijk, ‘Paraplu’ (featuring Murda) en ‘Zielige Gozer’ (ft. Bizzey) waren al vooruit gestuurd. ‘Lelijk’ en ‘Paraplu’ zitten inmiddels alweer over de 1 miljoen streams! Kevin presenteert zijn nieuwe album ‘Vrij’ op zaterdag 8 juni in Annabel. Kaartverkoop start vrijdag 10 mei 10:00 uur.

02/08/2019

Xavier Rudd

Locatie: Maassilo

Xavier Rudd brak door met zijn zomerse hits Follow the Sun en Spirit Bird. Spiritueel en hoopvol, dat kenmerkt de stijl van de Australische multi-instrumentalist. Zijn carrière startte in 2002 met zijn eerste album To Let, waarna zeven studioalbums volgden. Op elk album weet Rudd weer verfrissende sounds te laten horen, van reggae tot blues.

31/08/2019

Triggerfinger

& support

Locatie: Onderzeebootloods

Hoor een gitaar stevig driftkikkeren, een bas roekeloos pompen, een drumsolo escaleren, en hoor drie gelukkige gentlemen juichen: Het driekoppig rock ’n roll monster Triggerfinger is twintig geworden! Dit vieren ze in Rotterdam met een bijzonder verjaardagsconcert op zaterdag 31 augustus 2019 in de Onderzeebootloods.

07/09/2019

Typhoon

Akoestische Veranda Sessies

Locatie: Weelde

Typhoon is terug! Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer. Op 7 september 2019 spelen ze bij de nieuwe Rotterdamse hotspot Weelde, als onderdeel van Fabrique Mozaique.

03/10/2019

Thomas Azier

Locatie: Maassilo

Thomas Azier is de definitie van een artistieke kameleon: zijn platen krijgen de eigenschappen van de omgeving waarin de zanger/componist zich bevindt. Op het nieuwe album ‘Stray’ breekt hij voor het eerst met zijn enige vuistregel en is hij gaan rondzwerven over de wereld zonder een vaste bestemming in gedachten.

26/10/2019

Diggy Dex

Locatie: Maassilo

Met zijn onbevangen mentaliteit scoorde Diggy Dex crossoverhits als ‘Treur Niet’ en ‘Slaap Lekker’. Op zijn nieuwste langspeler ‘Karavaan’ vertroebelen de genres nog verder: frisse elementen van folk, pop en americana ondersteunen Dex’ voordracht op gepaste wijze. We horen een artiest die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven.

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us