fbpx
01/04/2020

Maarten Heijmans & band [verplaatst]

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van Maarten Heijmans & band niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want we hebben de show weten te verplaatsen; de nieuwe datum is 10 februari 2021 (nog even geduld dus). Tickets blijven gewoon geldig.

Sold out
10/04/2020

The Streets [verplaatst]

Locatie: Maassilo

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van The Streets niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want we hebben de show weten te verplaatsen; de nieuwe datum is woensdag 16 juli. Tickets blijven gewoon geldig.

11/04/2020

DeWolff [verplaatst]

Locatie: Maassilo

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van DeWolff niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want we hebben de show weten te verplaatsen; de nieuwe datum is woensdag 9 september. Tickets blijven gewoon geldig.

Sold out
15/04/2020

Venice [wordt verplaatst]

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. Beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles hebben ze een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

01/05/2020

tindersticks [wordt verplaatst]

& support

Locatie: De Doelen

In de voetsporen van Leonard Cohen of Nick Cave maakt tindersticks al sinds hun debuut in 1993 muziek die zowel doet denken aan indierock als aan koortsachtige soul noir. Steeds rijk gearrangeerd met strijkers en andere klassieke instrumenten en poëtische teksten die gekleurd zijn door de warme, melancholische stem van Stuart A. Staples.

06/06/2020

Fabrizio Paterlini

Tour in Transition

Locatie: De Doelen Rotterdam

Wat een bijzonder pad heeft componist Fabrizio Paterlini afgelegd. De Italiaan werkte tot zijn 35ste als accountant van negen tot vijf. In zijn vrije tijd bleef hij gekluisterd aan de piano die hij van jongs af aanleerde. Bij het onverwachte succes van zijn album ‘Viaggi in Aeromobile’ (‘vliegreizen’) nam zijn carrière als fulltime componist en pianist plotseling een vlucht.

02/10/2020

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. Zijn vader, Louisiana Hall of Fame-gitarist van The Boogie Kings, koesterde Marc’s muzikale gaven toen hij nog een kind was, en de levendige muziekscène in Lafayette Louisiana deed de rest.

Sold out
03/10/2020

Marc Broussard [extra show]

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. En omdat zijn show op 2 oktober zo snel was uitverkocht geeft Marc een extra show op 3 oktober!

Sold out
09/10/2020

Michael Franti & Spearhead

Locatie: Maassilo

Dertig jaar na het ijzersterke debuut ‘Home’ zet Michael Franti zijn missie onvermoeid voort om positieve veranderingen in gang te zetten én te verspreiden door middel van muziek. Met zijn groep Spearhead combineert hij stijlen als old-school funk, soul, reggae en hiphop tot een aanstekelijke mix.

08/11/2020

Brad Mehldau

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Brad Mehldau behoort tot de top van de jazzwereld. De musicus speelt in de eredivisie der modern creatieve pianisten. Als solist, bandlid of componist laat hij zich niet begrenzen. De productiviteit van de New Yorker is groot en live bewijst hij continu een uniek improvisator te zijn.

21/01/2021

Eefje de Visser

& support

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Eefje de Visser zou op MOMO Festival 2020 spelen, maar het festival kan helaas niet plaatsvinden door de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus (COVID-19). Eefje komt graag alsnog naar Rotterdam dus we hebben z.s.m. een show met haar geregeld. Meer info & start kaartverkoop volgen spoedig!

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us