fbpx
08/12/2021

Joep Beving

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als ’toegankelijke muziek voor complexe emoties’.

14/12/2021

Spinvis

Locatie: Theater Rotterdam (nieuwe locatie!)

In het verleden zijn veel artiesten uitgeroepen tot ‘de nieuwe Spinvis’, maar het feit is: ‘de nieuwe Spinvis’ bestaat niet. Behalve Spinvis zelf natuurlijk. Zeg nu eens zelf: wie goochelt met woorden en zinspreuken op vergelijkbare wijze?

Sold out
29/12/2021

DeWolff

Support: Theo Lawrence

Locatie: Maassilo Rotterdam

Update 9 juni 2021: Het nieuwe album Wolffpack is onlangs uitgekomen en DeWolff gaat weer touren. De show in de Maassilo was al tijden uitverkocht en de vraag om tickets bleef aanhouden. Daarom wil DeWolff graag in de grote zaal van de Maassilo spelen en zijn er NU weer tickets beschikbaar voor hun show! Behalve de zaal verandert er verder niks, en eerder gekochte tickets zijn uiteraard gewoon geldig.

12/01/2022

Villagers

& support

Locatie: LantarenVenster

Villagers komt terug naar LantarenVenster! Ruim twee jaar na het vorige (uitverkochte) concert komt de Ierse indiefolkband van singer-songwriter Conor O’Brien op 12 januari 2022 de muziek van het nieuwe album Fever Dreams voorstellen aan de Rotterdamse fans.

Sold out
29/01/2022

Meetsysteem

Live presentatie van het nieuwe album Cr:GO

Locatie: Rotown Rotterdam

Update 15 september 2021: Meetsysteem heeft een nieuwe datum geprikt voor zijn show in Rotterdam! Deze vindt plaats op zaterdag 29 januari in Rotown (dus niet meer in de Maassilo)

13/02/2022

Venice

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

Update 16 februari 2021: Ivm de Coronapandemie heeft Venice opnieuw hun volledige tour moeten verplaatsen. De nieuwe datum voor hun show in de Doelen is 13 februari 2022, nog even geduld dus. Tickets blijven gewoon geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail geïnformeerd.

17/02/2022

Maarten Heijmans & band

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

De in 2014 nog onbekende jonge acteur Maarten Heijmans schitterde in de Nederlandse dramaserie Ramses, gebaseerd op het leven van chansonnier Ramses Shaffy. Heijmans’ rol werd bekroond met een Gouden Kalf en een Emmy Award. Het oeuvre van Ramses Shaffy krijgt nu van Maarten Heijmans en band een eigentijdse draai, maar in de geest van Shaffy.

Sold out
24/02/2022

Orchestra Baobab

50th Anniversary Tour

Locatie: LantarenVenster Rotterdam

West-Afrika’s meest iconische band bestaat 50 jaar en onderneemt een Europese tournee om dat te vieren! Op 24 februari komt de band terug naar Rotterdam voor opnieuw een concert in LantarenVenster.

Sold out
09/03/2022

Curtis Harding

Locatie: Maassilo Rotterdam

Curtis Harding voedt zijn psychedelische geluid met de essentie van soul en funk, maar is er niet permanent aan gebonden. Hardings liedjes zijn een eclectische mix van genres die voortkomen uit de vele muzikale levens die hij heeft geleden.

10/03/2022

Blaudzun

Locatie: Maassilo Rotterdam

Blaudzun staat bekend om zijn haast ceremoniële, gedistingeerde liedjespracht, waardoor hij zich het afgelopen decennium profileerde als gevierd artiest. Het doorbraakalbum Promises Of No Man’s Land werft intussen de status als moderne klassieker, al bleef Blaudzun zelf steeds weer nieuwe, spannende wegen inslaan met projecten als Haty Haty.

13/05/2022

Eefje de Visser

Locatie: Maassilo Rotterdam

De warme, vloeiende popmuziek van Eefje de Visser verdoezelt de grenzen tussen woord en geluid, het aardgebonden en het buitenaardse, de droomlandschappen en de dansvloeren. Maar aan de oppervlakte van deze dubbelzinnige, modderige wateren drijft een overweldigend helder visioen, eentje die ons fundamentele menselijke verlangen en nieuwsgierigheid weerspiegelt zoals alleen de beste popmuziek dat kan.

01/10/2022

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Update 7 mei 2021: Marc Broussard heeft zijn concerttour opnieuw moeten uitstellen. De twee optredens in LantarenVenster zijn verplaatst naar volgend jaar: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig en kaartkopers ontvangen bericht.

Sold out
02/10/2022

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Update 7 mei 2021: Marc Broussard heeft zijn concerttour opnieuw moeten uitstellen. De twee optredens in LantarenVenster zijn verplaatst naar volgend jaar: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig en kaartkopers ontvangen bericht.

Sold out
07/10/2022

Heather Nova

The Pearl Acoustic Tour

Locatie: Arminius Rotterdam

In 2018 speelde Heather Nova een fraaie akoestische set in een uitverkochte Arminiuskerk, een ervaring die haar zodanig goed beviel dat ze naar deze prachtige plek terug wil keren.

12/10/2022

Hiatus Kaiyote

And We Go Gentle Tour

Locatie: Theater Rotterdam

De Melbourne-based, wereldwijd geliefde en tweemaal voor een Grammy genomineerde Hiatus Kaiyote keert terug naar Rotterdam! De experimentele band met kleurrijke frontlady overschrijdt elke grens van soul, hiphop, funk en r&b. Woensdag 12 oktober 2022 brengt Hiatus Kaiyote hun future sounds naar Theater Rotterdam.

29/01/2023

Michael Franti & Spearhead

NEW DATE!

Locatie: Maassilo Rotterdam

Update 27 oktober 2021: Michael Franti & Spearhead hebben opnieuw besloten hun volledige Europese tour met een jaar uit te stellen. Het concert in de Maassilo is nu verplaatst naar 29 januari 2023. Tickets blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers worden via de mail op de hoogte gebracht. 

Concert news

Newsletter

Join our mailinglist

* = verplicht veld

Follow us