fbpx
26/02/2020

Jools Holland

featuring special guests KT Tunstall & Ruby Turner

Locatie: De Doelen

De naam Jools Holland staat zowat synoniem aan muziek. Holland is vooral bekend als de iconische presentator van het programma ‘Later… With Jools Holland’, waar artiesten van alle contreien op gelijke voet samenkomen. Tegelijkertijd is de man een begaafd pianist die al vanaf zijn achtste puur op gehoor alle stijlen tot in de puntjes beheerst.

Sold out
28/02/2020

Weval

Support: Meetsysteem

Locatie: Maassilo

Het geluid van Weval op hun wereldwijd bejubelde debuutplaat had een verbazingwekkende eigenschap: pop die zowel knalt op de dansvloer als tintelt over de koptelefoon. Het producersduo Harm Coolen en Merijn Scholte Albers kan de meest uiteenlopende invloeden samensmelten tot elektronische muziek die vloeibaar, dwingend en stijlvol klinkt.

Sold out
27/03/2020

De Jeugd Van Tegenwoordig

& support

Locatie: Annabel

De Jeugd Van Tegewoordig komt terug! Op vrijdag 27 maart voert hun POMO TOUR ze langs hun favoriete Rotterdamse concertzaal Annabel. Get Post Modern with the one and only Jeugd Van Tegenwoordig. De show die thuis al begint bij de selectie van je garderobe want het wordt een witte sensatie, ofwel DRESSCODE WIT!

Sold out
01/04/2020

Maarten Heijmans & band – RAMSES

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

De in 2014 nog onbekende jonge acteur Maarten Heijmans schitterde in de Nederlandse dramaserie Ramses, gebaseerd op het leven van chansonnier Ramses Shaffy. Heijmans’ rol werd bekroond met een Gouden Kalf en een Emmy Award.

Sold out
10/04/2020

The Streets

Locatie: Maassilo

Het iconische Original Pirate Material heeft in 2019 intussen zijn adolescentie bereikt, tot vandaag de dag sluiten we de levensbeproevingen van Mike Skinner in ons hart. De shabby straatpoëzie van The Streets werpt een droogkomische blik op het Britse nachtleven, met tussenstops door de foute clubs, naar frituurvet ruikende cafetaria en averechtse avonturen met drugsgebruik.

11/04/2020

DeWolff

Support: Ivan & The Parazol

Locatie: Maassilo

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het meest explosieve en virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

Sold out
15/04/2020

Venice

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. Beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles hebben ze een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

01/05/2020

tindersticks

& support

Locatie: De Doelen

In de voetsporen van Leonard Cohen of Nick Cave maakt tindersticks al sinds hun debuut in 1993 muziek die zowel doet denken aan indierock als aan koortsachtige soul noir. Steeds rijk gearrangeerd met strijkers en andere klassieke instrumenten en poëtische teksten die gekleurd zijn door de warme, melancholische stem van Stuart A. Staples.

06/06/2020

Fabrizio Paterlini

Tour in Transition

Locatie: De Doelen Rotterdam

Wat een bijzonder pad heeft componist Fabrizio Paterlini afgelegd. De Italiaan werkte tot zijn 35ste als accountant van negen tot vijf. In zijn vrije tijd bleef hij gekluisterd aan de piano die hij van jongs af aanleerde. Bij het onverwachte succes van zijn album ‘Viaggi in Aeromobile’ (‘vliegreizen’) nam zijn carrière als fulltime componist en pianist plotseling een vlucht.

02/10/2020

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. Zijn vader, Louisiana Hall of Fame-gitarist van The Boogie Kings, koesterde Marc’s muzikale gaven toen hij nog een kind was, en de levendige muziekscène in Lafayette Louisiana deed de rest.

Sold out
03/10/2020

Marc Broussard [extra show]

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. En omdat zijn show op 2 oktober zo snel was uitverkocht geeft Marc een extra show op 3 oktober!

09/10/2020

Michael Franti & Spearhead

Locatie: Maassilo

Dertig jaar na het ijzersterke debuut ‘Home’ zet Michael Franti zijn missie onvermoeid voort om positieve veranderingen in gang te zetten én te verspreiden door middel van muziek. Met zijn groep Spearhead combineert hij stijlen als old-school funk, soul, reggae en hiphop tot een aanstekelijke mix.

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us