fbpx
16/07/2020

The Streets

Locatie: Maassilo

Vanwege de coronacrisis kan het concert van The Streets tot onze spijt ook niet doorgaan op de nieuwe datum waarop het gepland stond. We hebben hard geprobeerd weer een nieuwe datum te vinden, maar helaas is dit niet gelukt. Kaartkopers ontvangen een email met de restitutiemogelijkheden.

Canceled
18/07/2020

Mauro Pawlowski

MOMO X Peepshow Palace Festival

Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Zonder Mauro Pawlowski zou het Belgische muzieklandschap er radicaal anders uit zien. De charismatische zanger en gitarist heeft dan ook een hand gehad in enkele van de meest invloedrijke muzikale projecten van de afgelopen decennia.

19/07/2020

Spinvis & Mauro Pawlowksi

MOMO X Peepshow Palace Festival

Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Na hun eerste ontmoeting en samenwerking voor het project GrensGeluid in 2016 heeft Motel Mozaïque de muzikanten Spinvis en Mauro Pawlowski nu opnieuw gevraagd om de koppen bij elkaar te steken en elkaar uit te dagen. Ditmaal presenteren zij hun GrensGeluid tijdens het nieuwe Peepshow Palace Festival.

22/07/2020

Akwasi [extra show]

Sankofa Tour 2020

Locatie: LantarenVenster

Omdat de 3 shows van Akwasi op 23 juli in LantarenVenster zo snel waren uitverkocht hebben we 3 extra shows geregeld op 22 juli! Voor deze shows van zijn Sankofa tour zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar, uiteraard op veilige afstand van elkaar en daarom zeer gelimiteerd. Tickets zijn direct verkrijgbaar via Ticketmaster.

23/07/2020

Akwasi

Sankofa Tour 2020

Locatie: LantarenVenster

Op 23 juli 2020 treedt Akwasi maar liefst drie keer op in LantarenVenster. Voor deze drie shows van zijn Sankofa tour zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar, uiteraard op veilige afstand van elkaar en daarom zeer gelimiteerd.

Sold out
01/08/2020

Lisette Ma Neza

MOMO X PEEPSHOW PALACE FESTIVAL

Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Lisette Ma Neza staat bekend om haar scherpe pen, zachte stem en Slam Poetry performances. In haar poëzie en muziek zoekt ze naar haar eigen identiteit, haar gender, haar geschiedenis en plaats in de wereld.

02/08/2020

Spinvis

MOMO X Peepshow Palace Festival

Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Spinvis is misschien wel ’s lands favoriete troubadour, poëet en zolderkamermuzikant. Op elk van zijn albums spint Erik de Jong ragfijne universumpjes, speels en melancholiek, herkenbaar en tegelijkertijd ook zonderling.

13/08/2020

Jaouad

MOMO X PEEPSHOW PALACE FESTIVAL

Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Jaouad is zanger, acteur, theatermaker en LGBT activist met Marokkaanse roots en gaat thema’s als gender en identiteit niet uit de weg. Jaouads missie is om mensen te verbinden via kunst en dialoog. Hij is net door NRC Handelsblad verkozen als artist to watch in 2020.

16/08/2020

Winne, Raw Roets & Melissa Lopes

MOMO X PEEPSHOW PALACE FESTIVAL

Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Vanavond zie je in de unieke setting van Peepshow Palace maar liefst drie artiesten van Couture 33, het platenlabel van rapper Winne: Raw Roets, Melissa Lopes en Winne zelf. De drie Rotterdamse hiphopartiesten werken nogal eens samen en ook nu bundelen zij hun krachten en treden zij – naast dat ze solo op het ronddraaiende Peepshow podium staan – samen op!

09/09/2020

DeWolff

Locatie: Maassilo

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het meest explosieve en virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

Sold out
13/10/2020

Heather Nova

The Pearl Acoustic Tour

Locatie: Arminius

Sinds haar grote doorbraakplaat Oyster vertolkt Nova haar unieke balans van volwassen pop en indierock – met de poëtische invloed van haar idolen Patti Smith en Kate Bush – over de hele wereld. Dat leverde een succesvolle loopbaan op waarin albums als Storm uit 2003 en 300 Days At Sea met regelmaat de Europeaanse hitlijsten bestormden.

23/10/2020

De Jeugd Van Tegenwoordig

Support: Baby Boys

Locatie: Annabel

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van De Jeugd Van Tegenwoordig niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want we hebben de show weten te verplaatsen; de nieuwe datum is vrijdag 23 oktober 2020. Tickets blijven gewoon geldig.

Sold out
08/11/2020

Brad Mehldau

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Brad Mehldau behoort tot de top van de jazzwereld. De musicus speelt in de eredivisie der modern creatieve pianisten. Als solist, bandlid of componist laat hij zich niet begrenzen. De productiviteit van de New Yorker is groot en live bewijst hij continu een uniek improvisator te zijn.

21/01/2021

Eefje de Visser

& support

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Eefje de Visser zou op MOMO Festival 2020 spelen, maar het festival kan helaas niet plaatsvinden door de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus (COVID-19). Eefje komt graag alsnog naar Rotterdam dus we hebben z.s.m. een show met haar geregeld!

27/01/2021

Michael Franti & Spearhead [verplaatst]

Locatie: Maassilo

Vanwege de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplaatsen een hoop artiesten hun tour. Ook Michael Franti & Spearhead hebben vanwege hierom hun tour uitgesteld. De nieuwe datum voor het concert in de Rotterdamse Maassilo is 27 januari 2021. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig.

10/02/2021

Maarten Heijmans & band

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Het oeuvre van Ramses Shaffy krijgt van Maarten Heijmans en band een eigentijdse draai, maar in de geest van Shaffy. Een buitengewoon bijzondere avond dus!

Sold out
20/03/2021

Venice

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. Beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles hebben ze een eigen folk / rock / soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

02/10/2021

Marc Broussard [verplaatst]

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. Zijn vader, Louisiana Hall of Fame-gitarist van The Boogie Kings, koesterde Marc’s muzikale gaven toen hij nog een kind was, en de levendige muziekscène in Lafayette Louisiana deed de rest.

Sold out
03/10/2021

Marc Broussard [verplaatst]

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. En omdat zijn show op 2 oktober zo snel was uitverkocht geeft Marc een extra show op 3 oktober!

Sold out

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us