fbpx
31/10/2020

REMY. X The Red Turtle

Live score

Locatie: KINO Rotterdam

Helaas kan de live score van REMY. in KINO door de aangescherpte Corona maatregelen opnieuw niet doorgaan. Er wordt nog even geen nieuwe datum gepland maar het is absoluut ons streven om deze bijzondere filmvertoning alsnog te laten plaatsvinden in 2021. Kaartkopers zijn door KINO op de hoogte gebracht.

Canceled
31/10/2020

Kevin

Animal Stories LIVE

Locatie: Nieuwe Luxor Theater

Helaas kan het concert van Kevin in het Nieuwe Luxor Theater door de aangescherpte Corona maatregelen niet doorgaan. Er is nog geen inhaaldatum voor deze show, daarom krijgen de bezoekers hun geld terug en horen ze straks als eerste van een nieuwe show.

Canceled
08/11/2020

Brad Mehldau

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Helaas kan het concert van Brad Mehldau op 8 november in de Doelen door de aangescherpte Corona maatregelen niet doorgaan. We zijn druk bezig om een nieuwe datum voor het concert te vinden. Kaartkopers worden spoedig op de hoogte gebracht.

Postponed
01/12/2020

Joep Beving

Solo piano concert

Locatie: De Doelen Rotterdam

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als ‘toegankelijke muziek voor complexe emoties’.

Sold out
04/12/2020

Meetsysteem

Locatie: Maassilo Rotterdam

Op vrijdag 4 december presenteren Rotown en MOMO Concerts Meetsysteem in de Maassilo (seated en coronaproof). Op zijn debuutalbum Geen Signaal smelt Meetsysteem elementen uit techno, vaderlandse hiphop, Spinvis en eighties synthpop samen tot een aanstekelijke mix.

03/01/2021

Spinvis

MATINEE (uitverkocht) + AVONDSHOW

Locatie: De Doelen Rotterdam

In het verleden zijn veel artiesten uitgeroepen tot ‘de nieuwe Spinvis’, maar het feit is: ‘de nieuwe Spinvis’ bestaat niet. Behalve Spinvis zelf natuurlijk. Zeg nu eens zelf: wie goochelt met woorden en zinspreuken op vergelijkbare wijze?

08/01/2021

DeWolff

Tascam Tapes Tour

Locatie: Maassilo Rotterdam

DeWolff heeft vanwege het coronavirus opnieuw hun tour uitgesteld. De nieuwe datum voor het uitverkochte concert in de Maassilo is 8 januari 2021. Tickets blijven uiteraard gewoon geldig, kaartkopers hebben hier een bericht over ontvangen.

Sold out
27/01/2021

Michael Franti & Spearhead

Locatie: Maassilo Rotterdam

Vanwege de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplaatsen veel artiesten hun tour. Ook Michael Franti & Spearhead hebben hierom hun tour uitgesteld. De nieuwe datum voor Rotterdam is 27 januari 2021. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, kaartkopers zijn hierover bericht.

10/02/2021

Maarten Heijmans & band

Hommage aan Ramses Shaffy

Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburg

Het oeuvre van Ramses Shaffy krijgt van Maarten Heijmans en band een eigentijdse draai, maar in de geest van Shaffy. Een buitengewoon bijzondere avond dus!

Sold out
12/03/2021

De Jeugd Van Tegenwoordig [verplaatst]

Support: Baby Boys

Locatie: Annabel

Het zal je niet verbazen dat we ook in oktober 2020 nog niet met 1100 man uit onze plaat gaan bij De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel. We hebben de show daarom opnieuw uitgesteld, de nieuwe datum is vrijdag 12 maart 2021. Tickets blijven gewoon geldig, alle kaartkopers ontvangen hierover bericht.

Sold out
20/03/2021

Venice

Jacaranda Street tour

Locatie: De Doelen Rotterdam

Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. Beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles hebben ze een eigen folk / rock / soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

21/04/2021

Rhye

Support: Babyheaven

Locatie: Maassilo

Mike Milosh alias Rhye is een talentvolle liedjesschrijver en componist met een adembenemende, androgyne stem. Debuutalbum ‘Woman’, vol stijlvolle, perfect geproduceerde bedroom r&b, groeide in 2013 uit tot een cultplaat en uiteindelijk zelfs tot een jaarlijstjesplaat.

02/10/2021

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. Zijn vader, Louisiana Hall of Fame-gitarist van The Boogie Kings, koesterde Marc’s muzikale gaven toen hij nog een kind was, en de levendige muziekscène in Lafayette Louisiana deed de rest.

Sold out
03/10/2021

Marc Broussard

& support

Locatie: LantarenVenster

Marc Broussard komt terug naar Rotterdam! De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul met een stem die diep raakt. En omdat zijn show op 2 oktober zo snel was uitverkocht geeft Marc een extra show op 3 oktober!

Sold out
08/10/2021

Heather Nova

The Pearl Acoustic Tour

Locatie: Arminius Rotterdam

In 2018 speelde Heather Nova een fraaie akoestische set in een uitverkochte Arminiuskerk, een ervaring die haar zodanig goed beviel dat ze naar deze prachtige plek terug wil keren.

20/11/2021

Fabrizio Paterlini

Tour in Transition

Locatie: De Doelen Rotterdam

Helaas kan het concert van Fabrizio Paterlini in de Doelen door de aangescherpte Corona maatregelen ook op 24 oktober niet doorgaan. We hebben gelukkig wel al een nieuwe datum voor het concert weten te prikken: op zaterdag 20 november 2021 (nog wel even geduld dus) komt Fabrizio Paterlini alsnog naar de Doelen. Kaartkopers worden spoedig op de hoogte gebracht.

Postponed

Concert news

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us