fbpx

Geef een toegift

Koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen.

Met Motel Mozaique doen we dit jaar ook weer mee aan de actie Geef een Toegift. Voor deze landelijke actie vragen festivals hun publiek om een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling of festival te kopen.

Stichting Mano

We werken voor deze actie samen met Stichting Mano, zij zetten zich in voor diverse kwetsbare doelgroepen in Rotterdam. Als onafhankelijke en flexibele ´hands on’ organisatie, weten zij al jaren in te spelen op de behoeften van deze kwetsbare groepen met praktische, doelgerichte en innovatieve programma’s en projecten die er niet alleen op gericht zijn om mensen vaardigheden te laten ontwikkelen die bijdragen aan hun zelfredzaamheid en participatie; maar ook om verschillende Rotterdammers op duurzame wijze met elkaar in contact te laten komen en aan elkaar te verbinden. Daarmee dragen zij bij aan de realisatie van een inclusieve samenleving in de stad.

Hoe werkt het?

Wanneer je op onze ticketpagina een ticket voor MOMO Fabrique Festival 2023 selecteert dan krijg je in het bestelproces bij onze ticketingpartner Ticketmaster de mogelijkheid om te kiezen om een ticket cadeau te doen. 

Alvast super bedankt voor je bijdrage aan Geef een Toegift!

Geef een Toegift is een project van De Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals.

Festival news