fbpx

14/11/2018

€23,50 (inc. fee)

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.15 uur

Young Gun Silver Fox

Het Engels-Amerikaanse duo Young Gun Silver Fox verraste eind 2015 met hun debuutalbum ‘West End Coast’, een plaat vol zonovergoten palmbomensoftrock die rechtstreeks uit het Los Angeles van de jaren zeventig lijkt te komen.

Producer Shawn Lee (componist van filmmuziek) en zanger Andy Platts (frontman van de Engelse soulband Mamas Gun) wisten niet alleen de superbe studiosound van acts als Steely Dan, Boz Scaggs en Hall & Oates te evenaren, maar schreven ook tien ijzersterke songs. Het album werd goed ontvangen door de Nederlandse radio en resulteerde in een reeks van hits met ‘You Can Feel It’, ‘See Me Slumber’, ‘Long Way Back’ en ‘Lolita.’

Deze zomer hebben Andy en Shawn opvolger ‘Am Waves’ uitgebracht die ze op 14 november voorstellen in LantarenVenster. Om hun muziek live goed te kunnen brengen nemen ze voor op het podium nog wat extra muzikanten mee.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Rotown & Motel Mozaique Concerts

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

Bezoek Our City Is Your City

 

Concert agenda