fbpx

28/02/2019

€22

Theater Rotterdam, Schouwburg

Grote zaal (vrij staan of zitten)

Zaal open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur

Willem

Man in Nood - live

Grandioos terug na The Opposites: Willem raakt met ieder woord
– NRC 
●●●●●

Lees de prachtige recensie van het optreden dat Willem onlangs in de Melkweg gaf. Mis dit dus niet op 28 februari in Rotterdam!

Willem – Man In Nood

Vier jaar na het einde van The Opposites brengt Willem de Bruin zijn solo-album ‘Man in Nood’ uit. De rapper komt op het zeer persoonlijke album opvallend introspectief voor de dag, zoekend naar houvast terwijl de bodem onder zijn voeten is weggeslagen.

Langzaam maar zeker daalde met de jaren het besef in dat The Opposites niet zouden terugkomen – ook bij Willem. Gedurende een aantal jaar, onderbroken voor de opnamen van Catacombe, werkt hij met zijn nieuwe muzikale partner Morien van der Tang aan de bedachtzame, diep doorvoelde songs op Man in Nood. Het album laat zien dat Willem zijn existentiële crisis – met hulp – te boven is gekomen en de eerste stap uit het duister heeft gemaakt.

Tijdens de live presentatie van zijn nieuwe album voor vrienden, familie en pers liet Willem een verpletterende indruk achter. Met een toonaangevende, vernieuwende live show verhoogt hij de lat in het hedendaagse live circuit. Een must see voor zowel de hiphop- als popliefhebber!

Dit concert wordt gepresenteerd door Motel Mozaique Concerts, Rotown en Theater Rotterdam

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

Bezoek Our City Is Your City

 

 

Concert agenda