17 August 2023

Wende

Indie/pop

Music

Date
17/08/2023

Location
Annabel Rotterdam

Times
Open 19:00 / Start 20:00

Tickets
€31,50 incl. fee

Sold out

Wende

Wende is één van de meest veelzijdige artiesten in Nederland. Ze gaat van pop naar elektronisch, naar jazz en klassiek, en combineert deze muziekstijlen al jaren in grensverleggende interdisciplinaire albums en voorstellingen. Haar prijzenkast weerspiegelt die diversiteit; ze won een Edison in bijna elke categorie en werd als actrice genomineerd voor een Gouden Kalf.

Wende’s carrière begon in 2003; sindsdien maakte ze zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 cureert ze Kaleidoscoop, waarvoor ze uitdagende samenwerkingen aanging met o.a. Typhoon, Blaudzun en S10. Met haar succesvoorstellingen MENS en De Wildernis speelde ze in uitverkochte theaters en clubs door het hele land en op festivals als Down The Rabbit Hole en Into the Great Wide Open.

Haar album MENS won de Edison Pop Award 2019 in de categorie Beste Album en werd genomineerd voor het Beste Nederlandstalige Album. In September verschijnt haar nieuwe album ‘Sterrenlopen’, hierop staan onder andere de onlangs uitgebrachte nummers ‘Het Is Genoeg’, ‘Dit Is Alles’, en ook enkele songs uit de Wildernis hebben een plek gevonden op
dit nieuwe album.

Heb je geen kaartje voor Lowlands kunnen bemachtigen? Niet getreurd, want dit is de try-out van Wende voor haar show op het festival!

Dit concert wordt gepresenteerd door Annabel, LantarenVenster, MOMO Concerts & Rotown

Accessibility

Audio

90-100db

Venue

Wheelchair accessible

Visual

Flashing lights

Want to know more or do you have questions about the accessibility of this concert? Send us an email with your question at info@motelmozaique.nl.