fbpx

18/11/2018

€27,50 (inc. fee)

Theater Rotterdam, Schouwburg

Grote zaal

Showtime: 19.45 - 21.00 uur

Wende

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, ze slaagt er steeds weer in om haar publiek diep te raken.

Voor het Rotterdamse Cross Comix Festival is Wende haar nieuwe album ‘Mens’ van het eerste nummer tot en met het laatste nummer ‘verstript’ door elf verschillende tekenaars: Ben Gijsemans, Aart Taminiau, Aimée de Jongh, Wide Vercnocke, Robert van der Kroft, Claudie de Cleen, Joost Swarte, Ward Zwart, Erik Kriek, Floor van Nederend en Gwen Stok. Elke tekenaar maakte zijn eigen versie van één van de nummers die op ‘Mens’ te horen zijn. Deze illustraties zijn inmiddels gebundeld in een exclusieve Cross Comix uitgave, die tijdens het festival te koop is.

Tijdens Cross Comix geeft Wende een daverende liveshow in de Grote Zaal van Theater Rotterdam. Hier zal ze het succesalbum Mens naar het podium vertalen.

Dit concert wordt georganiseerd door Cross Comix, Theater Rotterdam en Motel Mozaique Concerts

Cross Comix

Dit concert is onderdeel van Cross Comix Festival, een crossover festival tussen beeldverhaal en andere kunstvormen. Met je ticket voor Wende krijg je toegang tot het volledige programma van Cross Comix. Met onderdelen als de ‘Tokyayo game show’ een quiz over de Japanse cultuur met Pepijn Lanen (o.m. De Jeugd van Tegenwoordig) en illustrator Steven van Lummel. En dé grootmeester van de stripjournalistiek, Joe Sacco.

 

Concert agenda