fbpx

03/03/2018

€24 (inc. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

The Boxer Rebellion

Support: Victories At Sea

In een tijd waar hypes net zo snel komen als gaan, is het The Boxer Rebellion gelukt om stapsgewijs te bouwen op hun succesverhaal. In 2011 stond de band rondom Nathan Nicholson nog in een uitverkocht Rotown; zeven jaar later is de Maassilo aan de beurt. Met een hit als ‘Diamonds’ kun je concluderen dat de groep toentertijd een ruwe diamant was, eentje die nu in alle glorie glittert in het voetlicht.

The Boxer Rebellion heeft al die jaren zijn onmiskenbare geluid als fundament: alternatieve rocknummers die qua dynamiek net zo ontzagwekkend zijn als de gemiddelde stadionact, maar desondanks terugvallen op de intimiteit van dat ene charmante bandje uit de plaatselijke kroeg. Een band met bescheidenheid en karakter, die na laatste album ‘Ocean By Ocean’ (2016) nu alweer staat te popelen om nieuw werk te presenteren.

Begin 2018 brengt The Boxer Rebellion het nieuwe album ‘Ghost Alive’ uit. Hiervan is de eerste single ‘Love Yourself’ onlangs al vooruitgestuurd. Een concrete releasedatum van de plaat heeft de band nog niet bekend gemaakt.

“A cinematic soundscape of intense proportions”, aldus de toonaangevende Engelse muzieksite The Line of Best Fit over Victories at Sea, de band die als support meekomt met The Boxer Rebellion.

Voor liefhebbers van The National, Augustines, Editors


» Dit concert wordt georganiseerd door Rotown & Motel Mozaique Concerts. Kijk hier voor meer shows die wij door het jaar heen op verschillende locaties in Rotterdam organiseren.

 

 

 

Concert agenda