fbpx

02/04/2023

€22 inc. fee

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996 Rotterdam

Doors: 19:30
Showtime: 20:00

Niklas Paschburg

Panta Rhei

Pianist, componist en producer Niklas Paschburg komt op zondag 2 april 2023 naar LantarenVenster in Rotterdam met de muziek van zijn nieuwe album Panta Rhei, dat op 17 maart wordt uitgebracht door !K7 Records. De in Hamburg geboren artiest verkent de onbegrensde wereld van elektronische en postklassieke muziek die uit zijn diepste binnenste komt. Zijn melodieën zijn filmisch en hypnotiserend en zijn klankwereld bouwt hij op met accordeon, synthesizers, effecten en piano.

In 2014 debuteert Niklas Paschburg met de single Dawn, die de puls van de stad vangt. Dawn herinnerde aan het geluid van het urbane leven. Op de volgende EP Tuur Mang Welten neemt hij de luisteraar juist mee naar kalmere, donkerder muzikale sferen. Niklas’ debuutalbum Oceanic is als een reis naar de Baltische Zee, waar hij al sinds z’n kindertijd komt. De titel en muziek van zijn nog te verschijnen nieuwe album Panta Rhei, zijn geïnspireerd op Heraclitus’ Griekse filosofie dat alles stroomt.

Aanrader voor liefhebbers van Ólafur Arnalds, Grandbrothers, Two Lanes

Dit concert wordt gepresenteerd door LantarenVenster, Rotown en MOMO Concerts en heeft uitsluitend zitplaatsen (vrije plaatskeuze).

Concert agenda