fbpx

15/10/2018

€20,50 (inc. fee)

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20.15 uur

Marc Broussard

Support: Kat Eaton

Marc Broussard komt dit najaar terug naar Rotterdam om een nieuw album te presenteren. De zanger uit Louisiana bezweert de geesten van de klassieke R&B, rock en soul, met een stem die diep raakt.

Zijn vader, Louisiana Hall of Fame-gitarist van The Boogie Kings, koesterde Marc’s muzikale gaven toen hij nog een kind was, en de levendige muziekscène in Lafayette Louisiana deed de rest.

Marc werd steeds vaker gevraagd voor optredens op jazz-, blues- en soulfestivals, en na het uitbrengen van een succesvolle EP op 20-jarige leeftijd tekende hij een platencontract bij Island Records. Zijn ‘S.O.S: Save Our Soul’ (2007), een album vol rake soul-klassiekers, bleek de juiste plaat op het juiste moment.

En waar zijn eerste twee albums alleen in Amerika uitkwamen verscheen dit album ook in Nederland en leerden we hem kennen via optredens op o.a. North Sea Jazz. Hij had zelfs een radiohit met zijn song ‘Come In From The Cold’. Zijn vorige album, ‘Easy to Love‘, werd uitgebracht in 2017 en dit najaar verschijnt alweer een opvolger.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Rotown & Motel Mozaique Concerts

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

Bezoek Our City Is Your City

 

Concert agenda