fbpx

27/10/2017

€24 (inc. fee)

Arminius

Uitsluitend zitplaatsen (ongeplaceerd)

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

Joep Beving

Helaas, dit concert is al volledig uitverkocht. Naast het net gevist? Of hoor je net pas van dit concert? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en we stellen je voortaan altijd op de hoogte van de concerten die wij met Motel Mozaique Concerts organiseren. Dit doen wij overigens op diverse locaties in Rotterdam en door heel het jaar heen.

Ook kun je Motel Mozaique Concerts volgen op Facebook en Twitter.

Vriendelijke reus

Met zijn twee meter acht, wilde haardos en vloeiende baard lijkt de Nederlandse pianist Joep Beving wel een vriendelijke reus uit een sprookjesboek voor kinderen. Maar zijn spel – breekbaar, sfeervol en melancholisch – markeert hem als de zachtste der reuzen, die met delicate melodieën de ziel verzachten in deze moeilijke tijden. Joep’s muziek is het tegenmiddel van die hectische wereld van onzekerheid en angst – een soundtrack voor een meer zachtaardige, hoopvolle toekomst.

Prehension

Het nieuwe album Prehension borduurt voort op de muziek, de filosofie en het succes van Solopsism. Melancholische en breekbare melodieën vormen een baken van troost. Na een fantastische show op Motel Mozaïque moesten we Beving weer terug naar Rotterdam halen voor een losse show in de Arminiuskerk. Wie zijn optreden tijdens het festival heeft moeten missen, de kans en de tijd zijn nu rijp! Niet missen!

Deze show wordt gepresenteerd i.s.m. Rotown, LantarenVenster en Arminius

? credits: Rahi Rezvani

Concert agenda