fbpx

11/03/2023

€27 inc. fee

Annabel Rotterdam

Schiestraat 20

Doors: 19:00

Isaiah Rashad

Isaiah Rashad keert terug naar Rotterdam! De Amerikaanse rapper was een van de smaakmakers van MOMO Festival in 2017 die we maar wat graag opnieuw in de stad verwelkomen. Op 11 maart 2023 geeft hij een concert in Annabel, tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster en vliegen de deur uit dus wees er snel bij!

Isaiah Rashad is een vechtersbaas die er niet vies van is zijn demonen te suckerpunchen terwijl het publiek hem opruit vanuit de tribunes. Alles gaat eraan: zijn depressie, de Xanax die hij slikt, het feit dat hij drie keer bijna aan de deur werd gezet door Kendrick Lamar’s TDE label. Downbeat hiphop als brutale zelf-filering waarin elke vers telt en die vlot binnenkomt dankzij zijn ingehouden ritmes, geboren in Tennessee en geperfectioneerd in LA.

Na een lange periode van drugs- en alcoholrehabilitatie bracht Rashad in 2021 zijn comebackalbum ‘The House Is Burning’ uit. Je hoort op deze plaat een mix van r&b, jazz en southern rap en de teksten zijn gevuld met zelfreflectie over de worstelingen van de afgelopen jaren.

Dit concert wordt gepresenteerd door Annabel i.s.m. BIRD en MOMO Concerts

Concert agenda