fbpx

27/09/2020

€24 (inc. fee)

Het nieuwe Luxor Theater

Coronaproof

Show 1: Deuren open 15:00 | Aanvang 16:00
Show 2: Deuren open 19:00 | Aanvang 20:00

Eefje de Visser

Eefje de Visser geeft op zondag 27 september 2020 twee concerten in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam! Het eerder geplande concert op 21 januari 2021 in Theater Rotterdam komt daarmee te vervallen. Alle reeds verkochte kaarten blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum en kaartkopers zijn ingelicht.

Coronaproof

Er zijn twee redenen voor deze verplaatsing: Eefje de Visser kan niet wachten om weer echt op te treden voor publiek, het liefst in een grote concertzaal met zoveel mogelijk mensen als is toestaan. Daarnaast weet helaas niemand wanneer we weer volle concertzalen mogen hebben. Daarom hebben we de show van 21 januari 2021 vervroegd en verplaatst naar een grotere concertzaal in Rotterdam. Ook zullen Eefje en haar band twee shows doen, zo zijn we er zeker zijn dat veel van haar fans dit concert van de Bitterzoet tour kunnen beleven!

Alle kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. 

Koningin van de Nederpop

Sinds haar verhuizing naar Gent moeten we haar een beetje delen met onze zuiderburen. Toch blijft Eefje de Visser wat ons betreft de onbetwiste koningin van de Nederpop.

Donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, wordt Eefje de Visser inmiddels ook buiten de taalgrenzen opgepikt. Vier jaar na haar laatste plaat ‘Nachtlicht’ kwam begin 2020 haar vierde uit: ‘Bitterzoet’, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden.

Op Bitterzoet beschrijft Eefje in haar herkenbare stijl een dromerige wereld die zich net als magic hour bevindt tussen dag en nacht en tussen zoet en bitter. Die tegenstelling was de inspiratie voor Bitterzoet. Eefje de Visser: “De plaat moest voelen als een trage trip, een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte. De titel heeft ook een link met de smaak van drank, het maakt de wereld mooier, maar het escapisme kan ook wrang en onecht zijn. Die schemerzone tussen fantasie en realiteit is veel terug te horen op de plaat.”

“Op Bitterzoet valt alles wat Eefje de Visser zo goed maakt, perfect op zijn plaats”, kopt de vijfsterrenrecensie van de Volkskrant.

Dit concert wordt gepresenteerd door MOMO Concerts i.s.m. LantarenVenster, Rotown & Luxor Theater

Concert agenda