Motel Mozaique

A FESTIVAL FULL OF SURPRISES, YOU DON’T KNOW QUITE WHAT TO EXPECT!

8 & 9 APRIL 2016 ROTTERDAM

Het festival Motel Mozaique is één groot avontuur waarbij je (nieuwe) smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt! Ook voor speciale projecten of unieke samenwerkingen ben je er aan het juiste adres. Tijdens de 16de edititie zijn onder meer te gast: Damien Jurado, Jamie Woon, Leon Bridges, jennylee (Warpaint), Tourist LeMC, NAO, Protomartyr, De Dansers en tientallen anderen. Profiteer nog snel van onze scherpe Early Bird actie!

more

Motel Mozaique wordt komend jaar alweer 16! Het avontuurlijke festival vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 op diverse plekken in de binnenstad van het dynamische Rotterdam.  Het muziekprogramma is met o.a. Jamie Woon, Damien Jurado, Leon Bridges, jennylee (Warpaint), Protomartyr, NAO, VANT, Meatbodies, Tourist LeMC, Steve Mason (Beta Band) opnieuw bijzonder veelzijdig, zowel qua stijlen als de mix tussen gevestigde namen en nieuw te ontdekken acts. Op het gebied van performance zijn The Basement – De Dansers/Theater Strahl/Wies Merkx en Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan nu bevestigd (spoedig meer). De kaartverkoop is ook al in volle gang! Early Bird tickets (passe-partouts  voor 8 & 9 april en losse kaarten voor vrijdag 8 of zaterdag 9 april) zijn nog even verkrijgbaar… 

Kunstenfestival ‘Motel Mozaique’ is één groot avontuur. Een ontdekkingsreis waarbij je nieuwe smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst leert kennen, met daarbij ook nog eens speciale projecten of unieke samenwerkingen. Het festival wordt door pers en bezoekers regelmatig geroemd om de immer scherpe programmering. Daarnaast kunnen festivalbezoekers op bijzondere wijze overnachten in een slaapproject dat jaarlijks door performers of kunstenaars wordt vormgegeven. En dan zijn daar natuurlijk nog de Gidsen van Motel Mozaique, een groep van ongeveer dertig jonge creatievelingen met een grote passie voor zowel het festival als de stad Rotterdam, waarin zij de gasten hun tofste plekjes zien.

 

Festival news

Vrijdag

8 APRIL 2016

€ 35,-

Zaterdag

9 APRIL 2016

€ 35,-

Passepartout

8 & 9 APRIL 2016

€ 60,-

New names

Guided Tours

DE GIDSEN HETEN JE WELKOM!

Hoe ontvang je vrienden van buiten Rotterdam? Je laat ze de mooiste en leukste plekken van deze stad zien en je vermaakt ze! Ook bij de gidsen van Motel Mozaïque staat deze gastvrijheid voorop. Het programma dat de dertig gidsen maken is intiem, ludiek, leerzaam, verrassend en uniek in zijn soort! Het bestaat o.a. uit tochten, activiteiten, routes, knutselen, sport en spel.

SLAAPPROJECT TIJDENS MOTEL MOZAIQUE

Motel Mozaique biedt haar bezoekers al vanaf de eerste editie (2001) de mogelijkheid om te overnachten op opmerkelijke plekken in Rotterdam. Zo sliepen de festivalgasten eerdere jaren bijvoorbeeld in etalages, kerken, ziekenhuizen, kunstwerken, op een bouwput en op de festivallocaties zelf. Performers zorgen voor het slapen gaan of bij het ontwaken voor een bijzondere slaapervaring en uiteraard staat er in de ochtend een heerlijk ontbijt klaar.

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* = verplicht veld

Follow us

Partners