Motel Mozaique

A FESTIVAL FULL OF SURPRISES, YOU DON’T KNOW QUITE WHAT TO EXPECT!

7 & 8 APRIL 2017 ROTTERDAM

Save the date! De 17e editie van het Motel Mozaïque Festival vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017, uiteraard weer op de tofste plekken van het dynamische centrum van Rotterdam.

more

Motel Mozaïque is één groot avontuur waarbij je (nieuwe) smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt! Ook voor speciale projecten of unieke samenwerkingen ben je er aan het juiste adres. Motel Mozaïque wordt door pers en bezoekers regelmatig geroemd om de immer scherpe programmering.

Festival news

Line-up Festival '16

Performance

Wie de laatste ontwikkelingen op het gebied van theater en dans wil zien zit ook dit jaar goed bij Motel Mozaique! De spannendste performers uit binnen- en buitenland die het DNA van het festival uitdragen; stoer, avontuurlijk, alternatief, veelbelovend. De artiesten zoeken de grenzen op van disciplines, de randen van de samenleving en interacties met het publiek.

Tijdens de aankomende editie is er veel aandacht voor een nieuwe generatie schrijvers, kun je zelf je verhaal kwijt en laat je verrassen door pop-up acts. Het grootste compliment voor het festival en de bezoekers komt van onze internationale gasten die de sfeer en open houding van het publiek ongekend vinden en de juiste boost geeft om in hun performances tot het uiterste te gaan!

Partners