Motel Mozaique

A FESTIVAL FULL OF SURPRISES, YOU DON’T KNOW QUITE WHAT TO EXPECT!

7 & 8 APRIL 2017 ROTTERDAM

De 17e editie van het Motel Mozaïque Festival vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017, uiteraard weer op de tofste plekken van het dynamische centrum van Rotterdam. De line-up staat nu al als een huis met The Slow Show, Devendra Banhart, Lisa Hannigan, Grandaddy, The Lemon Twigs, Thundercat, Ryley Walker, Isaiah Rashad en vele anderen! Koop nu snel je early bird dagticket of passe-partout

more

“Het steeds uitdijende en haarscherpe programma blijft een van de smaakmakers van het Nederlandse festivallandschap.” The Daily Indie

Ontdekkingstocht

Motel Mozaïque is één groot avontuur waarbij je een hoop spannende, relatief nieuwe artiesten op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt. Het festival waar je kunt verwachten het onverwachte te gaan ervaren. Ook voor speciale projecten of unieke samenwerkingen en cross-overs ben je er aan het juiste adres. Je kunt op bijzondere wijze overnachten en creatieve gidsen (ver)leiden je langs hun favoriete plekken in de stad.

Eerste namen

De eerste namen voor de 17e editie van Motel Mozaïque Festival, vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017, zijn al bekend: Devendra Banhart, Thundercat, Warhaus, Ryley Walker, Isaiah Rashad, Haley Bonar o.a., en daar zijn met een evenzo fijne tweede lichting The Slow Show, Lisa Hannigan, Grandaddy, The Lemon Twigs, Mahalia, Klangstof en de performances Dub Love en HOWL o.a. bij gekomen. Check het programma voor meer namen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart, koop nu een voordelig Early Bird passe-partout voor vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 voor maar 55 euro! Of een losse dagkaart voor 7 of 8 april voor 35 euro.

Volg ons

Je kunt op allerlei manieren op de hoogte blijven van Motel Mozaïque, bijvoorbeeld via het Facebookevent en onze nieuwsbrief, en mis niets meer van MOMO17.

Playlist

Duik in het muziekprogramma met onze Spotify playlist voor MOMO17

Festival news

Line-up Festival '17

Performance

Wie de laatste ontwikkelingen op het gebied van theater en dans wil zien zit ook dit jaar goed bij Motel Mozaique! De spannendste performers uit binnen- en buitenland die het DNA van het festival uitdragen; stoer, avontuurlijk, alternatief, veelbelovend. De artiesten zoeken de grenzen op van disciplines, de randen van de samenleving en interacties met het publiek.

Het grootste compliment voor het festival en de bezoekers komt van onze internationale gasten die de sfeer en open houding van het publiek ongekend vinden en de juiste boost geeft om in hun performances tot het uiterste te gaan!

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

Partners