Motel Mozaique

A FESTIVAL FULL OF SURPRISES, YOU DON’T KNOW QUITE WHAT TO EXPECT!

8 & 9 APRIL 2016 ROTTERDAM

Het Motel Mozaïque Festival is één groot avontuur waarbij je (nieuwe) smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt! Ook voor speciale projecten of unieke samenwerkingen ben je er aan het juiste adres. Motel Mozaïque wordt door pers en bezoekers regelmatig geroemd om de immer scherpe programmering die tijdens de 16de editie bestaat uit Damien Jurado, Jamie Woon, Leon Bridges, jennylee (Warpaint), Protomartyr, De Dansers, Dario Tortorelli en tientallen andere artiesten.

more

Motel Mozaïque wordt komend jaar alweer 16. Het avontuurlijke festival vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 op diverse plekken in de binnenstad van het dynamische Rotterdam.  Het muziekprogramma is met o.a. Jamie Woon, Damien Jurado, Leon Bridges, jennylee, Protomartyr, NAO, VANT, Meatbodies, Tourist LeMC en Steve Mason opnieuw bijzonder veelzijdig, zowel qua stijlen als de mix tussen gevestigde namen en nieuw te ontdekken acts. Op het gebied van performance zijn onder meer De Dansers i.s.m. Theater Strahl, Dario Tortorelli, Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan en Gabel Eiben & Tale Dolven te gast. 

Daarnaast kunnen festivalbezoekers op bijzondere wijze overnachten in een slaapproject dat dit jaar luistert naar de naam Slapen Op Het Dak. En dan zijn daar natuurlijk nog de Gidsen van Motel Mozaïque, een groep van ongeveer dertig jonge creatievelingen met een grote passie voor zowel het festival als de stad Rotterdam, waarin zij de gasten hun tofste plekjes laten zien.

Festival news

Line-up Festival '16

Performance

Wie de laatste ontwikkelingen op het gebied van theater en dans wil zien zit ook dit jaar goed bij Motel Mozaique! De spannendste performers uit binnen- en buitenland die het DNA van het festival uitdragen; stoer, avontuurlijk, alternatief, veelbelovend. De artiesten zoeken de grenzen op van disciplines, de randen van de samenleving en interacties met het publiek.

Tijdens de aankomende editie is er veel aandacht voor een nieuwe generatie schrijvers, kun je zelf je verhaal kwijt en laat je verrassen door pop-up acts. Het grootste compliment voor het festival en de bezoekers komt van onze internationale gasten die de sfeer en open houding van het publiek ongekend vinden en de juiste boost geeft om in hun performances tot het uiterste te gaan!

Partners