MMCONCERTS_carroussel_website_SP01

Motel Mozaique
2015 Festival

Motel Mozaique maakt zich op voor de 15e editie van het kunstenfestival! Het programma bestaat elk jaar uit bekende en minder bekende, maar vooral, hele toffe muziekacts, theatermakers, dansgezelschappen en beeldend kunstenaars. Deze ontdekkingstocht vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 in Rotterdam.

Gastvrijheid

Gastvrijheid is een jaarlijks terugkerend thema. Het is de belangrijkste drijfveer van de makers van Motel Mozaique. Motel Mozaique ontvangt haar bezoekers zoals je je vrienden ontvangt wanneer zij een weekend bij je op bezoek komen; je laat ze de tofste plekjes in de stad zien, naar het museum, lekker uit eten, vervolgens naar een concert of een voorstelling en tot slot bied je ze een slaapplek aan. Al sinds de eerste editie van het festival biedt Motel Mozaique slaapplaatsen aan op bijzondere locaties in de stad. Zo konden festivalbezoekers eerder bijvoorbeeld overnachten in etalages, kerken, ziekenhuizen, op de festivallocaties en op een bouwput.

LOCATIES

Het Motel Mozaique 2015 Festival vindt plaats op diverse vaste locaties in het centrum van Rotterdam: Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein, De Gouvernestraat, Rotown, Paradijskerk en Cultuurpodium Perron.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Motel Mozaique 2015 is gestart! Snelle beslissers profiteren van een ‘Early Bird’ korting, dit geldt zowel voor passe-partouts als dagkaarten.

Tickets (early bird tarief)

Passe-partout 10 & 11 april 2015 € 60
Ticket vrijdag 10 april 2015 € 32,50
Ticket zaterdag 11 april 2015 € 32,50

Prijzen zijn exclusief servicekosten a €2,20 per ticket en eventuele iDeal of creditcardkosten per transactie

Tickets koop je eenvoudig via onze online ticketshop.

MOTEL mozaique?

Ben je nog niet bekend met het Motel Mozaique Festival? Om een duidelijker beeld te krijgen van Motel Mozaique kun je onderstaande ‘aftermovies’ bekijken. Of duik in ons archief voor uitgebreide fotoverslagen, recensies en sessies.