Motel Mozaique
2014 Festival

De 14e editie van het Motel Mozaique festival vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 april 2014 op diverse locaties in het centrum van Rotterdam (o.a. Rotterdamse Schouwburg en Rotown). Het programma bestaat uit bekende en minder bekende, maar vooral, toffe muziekacts, indringend theater en opvallende beeldende kunst. Vooral op muziekgebied is het festival voor de bezoeker altijd een ware ontdekkingstocht.

Met dit jaar optredens van onder meer Ásgeir, Kurt Vile (solo), Wild Beasts, Moss, Temples, Jonathan Wilson, Erlend Øye (The Whitest Boy Alive/Kings Of Convenience), Daryll-Ann, George Ezra, Hauschka, Seun Kuti & Egypt80, Omar Souleyman, Angel Olsen, Johnny Flynn, Girls In Hawaii, La Luz, Nick Waterhouse, Thumpers, Moddi, Clean Pete, Matthew & The Atlas, Eagulls en vele anderen.

Gastvrijheid

Motel Mozaique ontvangt haar bezoekers zoals je je vrienden ontvangt wanneer zij een weekend bij je op bezoek komen; je laat ze de tofste plekjes in de stad zien, neemt ze mee uit eten, vervolgens naar een concert of een voorstelling en tot slot biedt je ze een slaapplek aan. Al sinds de eerste editie van het festival biedt Motel Mozaique slaapplaatsen aan op bijzondere locaties in de stad. Zo konden festivalbezoekers eerder overnachten in kunstinstellingen, kerken, etalages, ziekenhuizen en zelfs op een bouwput. Het slaapproject van dit jaar het Slapen in Architectuur en vindt plaats in het nieuwe lifestyle hotel nhow in het grootste gebouw van Europa: De Rotterdam, ontworpen door architectenbureau OMA/Rem Koolhaas.

Kaartverkoop

Voor het Motel Mozaique 2014 Festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar:

– 1-dagkaarten programma vrijdag 4 of zaterdag 5 april a €37,50
– passe-partouts programma 4 & 5 april a €65)

Tickets koop je eenvoudig via onze online ticketshop. CJP-houders profiteren van €5,- korting!