Magazine

discover the un-expected

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels.

Magazine

devendra banhart top acts op MOMO

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels.

Magazine

the un–expected expected

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels.

Motel Mozaique

THE UNEXPECTED EXPECTED

7 & 8 APRIL 2017 ROTTERDAM

De 17e editie van Motel Mozaïque Festival vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 op de mooiste en tofste locaties in het dynamische centrum van Rotterdam. The Slow Show, Devendra Banhart, Lisa Hannigan, Weyes Blood, Grandaddy, The Lemon Twigs, Thundercat, Joep Beving, Ryley Walker, Isaiah Rashad en vele andere artiesten zijn al van de partij, jij ook?

Explore

“Het steeds uitdijende en haarscherpe programma blijft een van de smaakmakers van het Nederlandse festivallandschap.” – The Daily Indie

Ontdekkingstocht

Motel Mozaïque is één groot avontuur waarbij je een hoop spannende, relatief nieuwe artiesten op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt. Het festival waar je kunt verwachten het onverwachte te gaan ervaren. Ook voor speciale projecten of unieke samenwerkingen en cross-overs ben je er aan het juiste adres. Je kunt op bijzondere wijze overnachten en creatieve gidsen (ver)leiden je langs hun favoriete plekken in de stad.

Programma

We werken nog volop aan de programmering voor de 17e editie van Motel Mozaïque Festival, vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017, maar er zijn al heel veel muziekacts bekend: Devendra Banhart, Thundercat, Warhaus, Ryley Walker, Isaiah Rashad, The Slow Show, Lisa Hannigan, Grandaddy, The Lemon Twigs, Klangstof, Joep Beving en Weyes Blood. En natuurlijk weer de tofste performances zoals Dub Love, HOWL en Bedtime Stories. Check het programma voor nog veel meer namen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is in volle gang, koop nu je passe-partout voor vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 voor 60 euro of een losse dagkaart voor 7 of 8 april voor 37,50 euro.

Blijf op de hoogte

Attend via het Facebookevent en ontvang de laatste nieuwtjes via onze nieuwsbrief.

Playlist MOMO17

Duik in het muziekprogramma met onze Spotify-playlist.

Festival news

Line-up Festival '17

Performance

Wie de laatste ontwikkelingen op het gebied van theater en dans wil zien zit ook dit jaar goed bij Motel Mozaique! De spannendste performers uit binnen- en buitenland die het DNA van het festival uitdragen; stoer, avontuurlijk, alternatief, veelbelovend. De artiesten zoeken de grenzen op van disciplines, de randen van de samenleving en interacties met het publiek.

Het grootste compliment voor het festival en de bezoekers komt van onze internationale gasten die de sfeer en open houding van het publiek ongekend vinden en de juiste boost geeft om in hun performances tot het uiterste te gaan!

Newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

Partners