fbpx

3 Day Tickets 

Full Monty Passe-partouts

Het 3 dagen festivalticket geeft je toegang tot het volledige MOMO Festival op donderdag 21 april, vrijdag 22 april en zaterdag 23 april 2022. Met uitzondering van het Art Motel (daar is een apart ticket voor nodig) wat nog niet in de voorverkoop is.

3 DAY TICKET €87,50*
21, 22 & 23 APRIL 2022  

* inclusief servicekosten

 

TICKETS

2 Day Tickets 

Weekender Passe-Partouts

Het 2 dagen festivalticket geeft je toegang tot het volledige MOMO Festival op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april 2022. Met uitzondering van het Art Motel (daar is een apart ticket voor nodig) wat nog niet in de voorverkoop is.

2 DAY TICKET €67,50*
22 & 23 APRIL 2022
* inclusief servicekosten
TICKETS

1 Day Tickets 

Day Tickets

Tickets voor 1 dag MOMO Festival zijn nog niet in de voorverkoop maar komen dat pas in een later stadium. Dompel je onder in al het mooie programma voor zover nu bekend is en scoor een 2 of 3 dagen ticket!

MOMO Festival 2022 

Geef een Toegift

Koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen.

In het hele land wordt publiek gevraagd een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling of festival te kopen. Met Motel Mozaique doen we ook weer mee aan deze actie. We werken voor deze actie samen met Stichting Mano, zij zetten zich in voor diverse kwetsbare doelgroepen in Rotterdam. 

Wanneer je een ticket voor MOMO Festival 2022 selecteert krijg je in het bestelproces bij Ticketmaster de mogelijkheid om te kiezen om een ticket cadeau te doen. Samen met Stichting Mano zorgen wij ervoor dat de tickets terecht komen bij mensen die dit goed kunnen gebruiken.

Alvast super bedankt voor je bijdrage aan Geef een Toegift!

Geef een Toegift is een project van De Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals.

More info