fbpx

1 Day Tickets 

Day Tickets

Het day ticket geeft je toegang tot 1 volledige dag (dag-, avond- en nachtprogramma) van MOMO Festival, op donderdag 16, vrijdag 17 of zaterdag 18 april 2020. Check via More Info welke act op welke dag speelt.

Onderstaande Early Bird tarieven zijn inclusief servicekosten.

16 APRIL €22
17 APRIL €35
18 APRIL €37

TICKETSMore info

2 Day Tickets 

Weekender Passe-Partouts

De 2-dagen passe-partout geeft je toegang tot het volledige MOMO Festival (dag-, avond- en nachtprogramma) op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020

EARLY BIRD €62,50
TICKETS

3 Day Tickets 

Full Monty Passe-partouts

Het 3 dagen festivalticket is inclusief de opening night op donderdag 16 april 2020 in de Maassilo. En geeft je toegang tot het volledige MOMO Festival (dus dag-, avond- en nachtprogramma) op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020

EARLY BIRD €80
TICKETS

3 days & 3 nights 

All-in Motel package

Met de all-inclusive Motel Package leggen we je volledig in de watten. Een mini-vakantie tijdens Motel Mozaique in ‘the coolest city of Europe’. 

Dit pakket is voor 2 personen en geeft toegang tot 3 dagen MOMO Festival plus 3 overnachtingen in het MOMO Art Motel. Click op More info om meer te weten te komen over het Art Motel dat dit jaar plaatsvindt bij Culture Campsite. Hier slaap je in een 2 persoons cabin / kunstwerk.

SOLD OUT!More info

Sleep in art 

MOMO Art Motel

Het Art Motel is een unieke slaapervaring om jouw MOMO Festival compleet te maken! Bij het Art Motel overnacht je niet in tenten of campers, maar in speciaal ontworpen kunst- en architectuurstukken. Dit jaar werken we samen met Culture Campsite, de unieke stadscamping langs de Maas. Click op de More info button voor een impressie.

Je kunt alleen nog overnachten in het Art Motel op de openingsavond van MOMO Festival, donderdag 16 april 2020. Het Art Motel op vrijdag 17 en zaterdag 18 april is uitverkocht!

Kosten zijn € 44,50 per persoon per nacht inclusief ontbijt. Er zijn enkel 2-persoons cabins beschikbaar en het is dan ook alleen mogelijk om 2 bedden in het Art Motel te kopen. Je slaapt dan uiteraard samen in een cabin.

TICKETSMore info