fbpx

MOMO Festival 2023 

Kaarten voor MOMO Festival 2023

Je leest het goed; je kunt je dagtickets, 3-dagen ticket of Friends Package voor MOMO Festival 2023 scoren! Zet het ook meteen in je agenda op 13, 14 en 15 april 2023.

ORDER TICKETS

ALL YEAR ROUND ALL OVER ROTTERDAM 

MOMO Concerts

Tickets voor concertserie die we met Motel Mozaique het hele jaar door en door heel Rotterdam organiseren vind je op onze MOMO Concerts pagina

Met binnenkort black midi, Amyl and the Sniffers, Hiatus Kaiyote, Kokoroko, Alfa Mist, Jacob Banks, De Staat, Michael Franti, Nick Mulvey, Seun Kuti & Egypt 80 en meer!

ORDER TICKETS

MOMO Festival 2023 

Geef een Toegift

Koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen.

In het hele land wordt publiek gevraagd een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling of festival te kopen. Met Motel Mozaique doen we ook weer mee aan deze actie. We werken voor deze actie samen met Stichting Mano, zij zetten zich in voor diverse kwetsbare doelgroepen in Rotterdam. 

Wanneer je een ticket voor MOMO Festival 2023 selecteert krijg je in het bestelproces bij Ticketmaster de mogelijkheid om te kiezen om een ticket cadeau te doen. Samen met Stichting Mano zorgen wij ervoor dat de tickets terecht komen bij mensen die dit goed kunnen gebruiken.

Alvast super bedankt voor je bijdrage aan Geef een Toegift!

Geef een Toegift is een project van De Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals.

More info