fbpx

Saturday 24 April 

Create & Perform Saturday

Met dit ticket kun je op zaterdag 24 april 2021 van 19:00 tot 22:00 genieten van de stream van MOMO Create & Perform, met onder meer Eefje de Visser X Nick Verstand, Anne-Fay, Prairie WWWW, Meskerem Mees met Spinvis, en Aïda Gabriëls met o.a. Amenra frontman Colin H. van Eeckhout o.a.

Tickets: € 12,50 inc. service- en transactiekosten

ORDER TICKETS

Saturday 24 April 

Create & Perform – Eefje X Nick

Met dit ticket kun je op zaterdag 24 april 2021 van 21:00 tot 22:00 genieten van de stream van MOMO Create & Perform met Eefje de Visser X Nick Verstand.

Tickets: € 10 inc. service- en transactiekosten

Ben je nieuwsgierig naar meer? Op 23 april schotelen we je een toffe stream van 3 uur voor, evenals op 24 april waar het project van Eefje en Nick ook volledig in opgenomen is. Voor slechts een paar euro meer kun je een dagticket voor de zaterdag of een passe-partout voor vrijdag en zaterdag bemachtigen. Check de line-up om te zien welke andere muzikanten, makers en artiesten uit binnen én buitenland onderdeel zijn van MOMO Create & Perform.

ORDER TICKETSMore info

23 & 24 April 2021 

Create & Perform Weekend

Met dit ticket kun je op vrijdag 23 en zaterdag 24 april 2021 van 19:00 tot 22:00 genieten van ons online festival MOMO Create & Perform. Met op vrijdag Black Country, New Road, Bear Valour, Lisette Ma Neza, Gino-Cochise, Mathieu Wijdeven en Szu-Yi Wang, en op zaterdag Eefje de Visser X Nick Verstand, Anne-Fay, Prairie WWWW, Meskerem Mees met Spinvis, en Aïda Gabriëls met muziek van onder meer Amenra frontman Colin H. van Eeckhout.

€ 15 inc. service- en transactiekosten

ORDER TICKETS

Friday 23 April 

Create & Perform Friday

€ 7,50 inc. service- en transactiekosten

Met dit ticket kun je op vrijdag 23 april 2021 van 19:00 tot 22:00 genieten van de stream van MOMO Create & Perform. Met o.a. Black Country, New Road, Bear Valour, Lisette Ma Neza, Gino-Cochise, Mathieu Wijdeven en Szu-Yi Wang. Meer namen volgen!

ORDER TICKETS

SATURDAY 24 APRIL 

MOMO Expeditie

Sorry als je nog geen kaartje hebt, maa de tour is helemaal uitverkocht

De Bodem Prijzen 🌱

Op zaterdag 24 april kun jij de bodem prijzen! Laat je door MOMO (ver)leiden langs bijzondere groene (verborgen) initiatieven én ga zelf aan de slag met het prikken van plastic en als ‘guerilla gardener’ tijdens MOMO Expeditie de Bodem Prijzen in Rotterdam.

Tijdens de route ontdek je verborgen (voedsel)tuinen, proef je te gekke sociale koffie van Evermore en ga je zelf aan de slag met het vergroenen van de stad als stad jutter, afvalprikker, wildplukker én guerilla gardener. Als wildplukker leer je eetbare kruiden en planten in je eigen stad te spotten.

UITVERKOCHT!More info

 

MOMO Local Box

Haal MOMO bij je in huis met onze MOMO local box! De box bestaat uit een verrassende mix van lokale producten: van een uniek MOMO mondkapje tot een klein kunstwerk voor bij je thuis. Leuk om te hebben tijdens MOMO Create & Perform of om te geven als cadeau. Voor €34,50 (inclusief verzendkosten) heb jij al een box in huis!

De box bestaat uit:

  • Een uniek MOMO Mondkapje
  • Twee speciaalbieren van Vet & Lazy
  • Pakje Kunst®
  • Helpende Handspray zakflacon
  • Strakke MOMO waterfles
  • Zakje met biologische bloemzaden
  • Blikje (H)eerlijke borrelnoten van Sancho’s Nuts
SOLD OUT!More info