fbpx

1 Day Tickets 

Day Tickets

Het day ticket geeft je toegang tot 1 volledige dag (dag-, avond- en nachtprogramma) van MOMO Festival, op donderdag 16, vrijdag 17 of zaterdag 18 april 2020. Voor een overnachting in het Art Motel heb je wel een extra ticket nodig. Check via More Info welke act op welke dag speelt.

Onderstaande tarieven zijn inclusief servicekosten.

DON. 16 APRIL €22
VRIJ. 17 APRIL €37,50
ZAT. 18 APRIL €39,50

CJP korting
Heb je een CJP? Dan heb je mazzel en krijg je maar liefst € 10 korting op bovenstaande ticketprijzen! Kies het CJP-ticket dat het beste bij jou past, maak gebruik van deze speciale CJP-linkjes:

CJP-donderdag | CJP-vrijdag | CJP-zaterdag

TICKETSMore info

2 Day Tickets 

Weekender Passe-Partouts

De 2-dagen passe-partout geeft je toegang tot het volledige MOMO Festival (dag-, avond- en nachtprogramma) op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020, met uitzondering van het Art Motel (daar is een apart ticket voor nodig).

VR. 17 & ZA. 18 APRIL €67,50*
* inclusief servicekosten

CJP-korting
Heb je een CJP? Dan heb je mazzel en krijg je maar liefst € 10 korting op bovenstaande ticketprijs! Klik hier voor jouw CJP-ticket voor MOMO Festival op 17 & 18 april.

TICKETS

3 Day Tickets 

Full Monty Passe-partouts

Het 3 dagen festivalticket geeft je toegang tot het volledige MOMO Festival (dus dag-, avond- en nachtprogramma) op donderdag 16 april (opening night in de Maassilo), vrijdag 17 april en zaterdag 18 april 2020. Met uitzondering van het Art Motel (daar is een apart ticket voor nodig).

16, 17 & 18 APRIL €84,50*
* inclusief servicekosten

CJP-korting
Heb je een CJP? Dan heb je mazzel en krijg je maar liefst € 10 korting op bovenstaande ticketprijs! Klik hier voor jouw CJP-ticket voor MOMO Festival op 16, 17 & 18 april.

TICKETS

BRING YOUR FRIENDS 

Friends Package

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom hebben we voor jou en je vrienden, familie of collega’s voordelige groepstickets: 6 halen, 5 betalen!

Deze actie geldt voor zowel dagtickets als passe-partouts (2 of 3 dagen). Hoe werkt het? Sluit dit venster weer en selecteer op de Ticketpagina jouw favoriete MOMO Festival ticket. Je wordt doorgestuurd naar Ticketmaster en daar kun je kiezen voor de optie Friends Package. Je ontvangt dan 6 tickets in 1 en betaalt er slechts 5.

3 days & 3 nights 

All-in Motel package

Met de all-inclusive Motel Package leggen we je volledig in de watten. Een mini-vakantie tijdens Motel Mozaique in ‘the coolest city of Europe’. 

Dit pakket is voor 2 personen en geeft toegang tot 3 dagen MOMO Festival plus 3 overnachtingen in het MOMO Art Motel. Click op More info om meer te weten te komen over het Art Motel dat dit jaar plaatsvindt bij Culture Campsite. Hier slaap je in een 2 persoons cabin / kunstwerk.

SOLD OUT!More info

Sleep in art 

MOMO Art Motel

Het Art Motel is een unieke slaapervaring om jouw MOMO Festival compleet te maken! Bij het Art Motel overnacht je niet in tenten of campers, maar in speciaal ontworpen kunst- en architectuurstukken. Dit jaar werken we samen met Culture Campsite, de unieke stadscamping langs de Maas. Click op de More info button voor een impressie.

Je kunt alleen nog overnachten in het Art Motel op de openingsavond van MOMO Festival, donderdag 16 april 2020. Het Art Motel op vrijdag 17 en zaterdag 18 april is uitverkocht!

Kosten zijn € 44,50 per persoon per nacht inclusief ontbijt. Er zijn enkel 2-persoons cabins beschikbaar en het is dan ook alleen mogelijk om 2 bedden in het Art Motel te kopen. Je slaapt dan uiteraard samen in een cabin.

TICKETSMore info