fbpx

Donderdag

  • Thursday 21:00-22:00 TR: SCHOUWBURG - MAIN

MOMO Festival 2019

Winne

Hiphop

Een bejubeld nieuw album, een uitverkochte tour en de lancering van zijn eigen muzieklabel: 2018 was een topjaar voor Winne.

De Rotterdamse rapper is eigenlijk nooit echt weggeweest, maar als we de release van zijn tweede soloplaat in bijna tien jaar een comeback moeten noemen, dan is het in elk geval een bijzonder succesvolle.

Helaas werd 2019 ingeluid met tragisch nieuws: Winnes beste vriend Feis werd op Nieuwjaarsdag doodgeschoten. Aan de Volkskrant vertelde Winne dat hij er zo kapot van is, dat hij overwogen heeft om zijn tour af te zeggen: “De afgelopen tien jaar heb ik bijna nooit een optreden gedaan zonder Feis. Ik weet niet of het ooit weer zo leuk wordt.”

Gelukkig besloot de rapper door te pakken en maakt hij sindsdien in elke show ruimte voor een ontroerend eerbetoon aan zijn overleden vriend. Op 5 april staat hij al in een stijf uitverkochte Annabel, maar tijdens Motel Mozaique (op donderdag 18 april) heb je nog eens de kans om ‘Rotterdam’s Best’ live op het podium te zien! Daarnaast treedt Winne in Rotterdam ook op tijdens Oranjebitter op Koningsdag.

Wil je het concert van Winne op MOMO Festival op donderdag 18 april meemaken? Dan heb je een dayticket voor donderdag nodig.

Winne is op woensdag 17 april te gast bij Denkcafé in Arminius, samen met Latifah, om te praten over de invloed van hiphop op de Nederlandse taal.

Bestel je donderdag ticket

 

 

 

Also check