fbpx

01/12/2015

Rotterdamse Schouwburg

Grote zaal - uitsluitend zitplaaten (ongeplaceerd)

Zaal open / dj Aldo Struyf 19.15
dEUS 20.30

dEUS

Soft Electric Tour

De Belgische rock- en indieband dEUS keer dit najaar terug naar Nederland voor een uitgebreide tournee. Op dinsdag 1 december 2015 presenteren Motel Mozaique en Rotown de dEUS Soft Electric Tour in de Rotterdamse Schouwburg. Voor dit concert zijn uitsluitend zitplaatsen (ongeplaceerd) beschikbaar.

Het in 1989 opgerichte dEUS ontwikkelde al snel een geheel eigen stijl die bestaat uit een spannende combinatie van avant-garde, blues, jazz, folk en pop. De Antwerpse band heeft in de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd met maar liefst zeven studioalbums met daarop bekende hits als Instant Street, Constant Now, en Nothing Really Ends. Vorig jaar kwam daar nog het compilatiealbum Selected Songs 1994-2014 bij, met daarop een speciale selectie van dertig van de beste songs van de afgelopen twintig jaar.

dEUS laat zich tijdens de dEUS Soft Electric Tour van een geheel nieuwe kant zien. Tijdens deze tour gaat de Belgische band vooral songs uit de zachtere kant van hun discografie ten gehore brengen. Dit zijn nummers die tot op heden zelden live zijn gespeeld.

Tickets zijn / waren verkrijgbaar via:

Rotterdamse Schouwburg
Rotown
Ticketmaster

 

Concert agenda