Festival 2024

Parfum de Boem Boem – Guided Tour

Free Access

Guided tours

Line-up

Saturday 20 April 2024 11.30 - 13.45 14.30 - 16.45

Location
Start at MOMO Playground, Schouwburgplein

Festival and tickets

Parfum de Boem Boem (NL)

Registratie is nodig voor deze tour – zie hieronder voor aanmeldformulier

MOMO Festival komt er weer aan, en dat staat steevast gelijk aan de eerste Parfum de BoemBoem-editie van het jaar! Op zaterdag 20 april 2024 mogen we weer samen met Parfum-bezoekers én de MOMO festivalgangers op expeditie door het centrum van de stad. En dat werd tijd, want er zijn op dit moment véél toffe bouwputten te ontdekken! 

Er is een route om 11:30 en een tweede route die start om 14:30 uur waarvoor je nu tickets kan bestellen. Zorg dat je je 15 minuten van tevoren bij de Gidsenbalie op het Schouwburgplein bent. Dan gaan we daarna de bouwput op!

Waar is een stad in transformatie beter zichtbaar dan op de bouwputten van de stad? We gaan een aantal mooie exemplaren bezoeken die de toekomst van het centrum nu al veranderen. Wat dacht je van de POST-toren die steeds verder boven het oude postkantoor uit aan het klimmen is, of de bouwput van RIF010 waar in rap tempo de eerste urban surfers-walhalla-wavepool van de wereld (!) ontstaat! 

Ontmoet muzikanten, artiesten en verhalenvertellers
Onderweg tijdens deze 2 á 2,5 u durende wandel-expeditie ontmoeten we op de meest onverwachte plekken artiesten, muzikanten en verhalenvertellers die een extra dimensie geven aan de omgeving aldaar. Wie dat zijn wordt binnenkort bekend gemaakt via de socials van Parfum de BoemBoem en MOMO Festival. 

Nieuwsgierig? Ga mee ‘en route’ met onze gidsen en laat je verrassen door het continu veranderende Rotterdam 💚🤍

Dag: Zaterdag
Tijden: 11.30 – 13.45 en 14.30 – 16.45
Taal: Nederlands
Vervoer: Lopen
Locatie: Start bij MOMO Playground, Schouwburgplein


MELD JE HIER AAN VOOR DEZE TOUR


Get Tickets


This Guided Tour is free of charge, as part of our free programme MOMO PLAYGROUND on Schouwburgplein, 19 & 20 April. Get a drink after your tour or a vegan bite, or join a concert or workshop. 

READ MORE ABOUT MOMO PLAYGROUND