fbpx

Zes vragen aan MOMO’s Kelly Leeuwis

Kelly Leeuwis, zakelijk directeur van Motel Mozaïque en sinds januari VNPF-bestuurslid, beantwoordt deze week ‘De zes vragen aan’ van de VNPF. Waar gaat haar groene hart sneller van kloppen en wat is haar cup a soup-muziek? 

Wie ben je? 
Ik ben Kelly (33), zakelijk directeur van Motel Mozaïque en sociaal ondernemer. Ik woon in Rotterdam, waar ik me dagelijks inzet om de stad groener en socialer te maken. Motel Mozaïque is in 2000 begonnen als festival, en is sindsdien uitgegroeid tot een organisatie dat zich het hele jaar door inzet als presentatieplek en productiehuis voor de (podium)kunsten. Gastvrijheid, verbinding, duurzaamheid en experiment staan hierin centraal.

In 2020 hebben we daarom ook zoveel mogelijk ruimte geboden aan artiesten en geëxperimenteerd met offline coronaproof evenementen. MOMO Fabrique Festival in september 2020 was daarin ons hoogtepunt. Een geheel coronaproof festival met ontdekroutes door het voormalige havengebied, dat ook nog eens 100% vrij was van single use plastics – de eerste in Nederland. Daar gaat mijn groene hart wel sneller van kloppen! 😉

Festival news