fbpx

Vacature: young talents club

In de 18 jaar dat Motel Mozaïque Festival bestaat, heeft ze al veel talenten klaar mogen stomen voor een carrière in de muziek- en festivalscene. Stagiaires zijn doorgegroeid naar programmeur, marketeer of producent bij poppodia en festivals als Paard, Sugar Factory, EKKO en Kytopia. Met de spiksplinternieuwe MOMO Young Talents Club (YTC) creëert Motel Mozaïque een broedplek voor jonge talenten om zich verder te ontwikkelen. Binnen de YTC zijn er voor Motel Mozaïque Festival 2019 verschillende stage- en werkervaringsplekken beschikbaar in de periode van 1 januari t/m 31 mei 2019.

Wat bieden we je?

Motel Mozaïque biedt je de ruimte om ervaring op te doen in de festival-, muziek- en kunstscene. Van MOMO-profs leer je de fijne kneepjes van het organiseren van een festival, en je krijgt de ruimte om eigen ideeën te ontwikkelen en uit te proberen.
Je ontvangt een gepaste vergoeding voor je stage of werkervaringsplek als Young Talent. Je wordt onderdeel van het team van Motel Mozaïque, dat kantoor houdt in het Schieblock in Rotterdam. Motel Mozaïque heeft een uitgebreid netwerk binnen de muziekscene op landelijk en internationaal niveau, dat ze graag met je deelt om je verder te helpen in je carrière.

Wie zoeken we?

Heb je veel zin om nieuwe dingen te leren bij een festival? Koester je een liefde voor de stad Rotterdam? Denk je in kansen en oplossingen? Ben je behulpzaam naar je andere teamleden? En ben je tussen de 18 – 28 jaar en studeer/woon je in (regio) Rotterdam? Dan pas je zeker in de Young Talents Club. Het gaat ons om je motivatie, niet om waar je met je studie vandaan komt en of je al precies weet waar je naartoe wilt. Verder is het belangrijk dat je in de periode 1 januari t/m 31 mei 2019 een aantal dagen in de week tijd hebt om je in te zetten voor de MOMO Young Talents Club.

Wat voor stages en werkervaringsplekken zijn er?

We hebben geen vastomlijnde functies, maar gaan liever met je in gesprek om te kijken welke opdracht het beste bij je past. Afhankelijk van wat je zoekt, creëren we samen een functie die jou het beste helpt om te groeien.

Maar ehh.. Dat is best wel vaag. Waar kan je dan aan denken?

Programma
Meelopen bij artistiek directeur Harry Hamelink
Case: Het organiseren van een open call

Productie
Productie-assistenten
Productie van het festivalhart Plaza Mozaïque
Geluidstechniek
Case: aankleding in de stad

Marketing & communicatie
Creative in beeld (video & fotografie)

Allround promotie
Case: betrekken van internationale studenten
Copywriter: Our City is Your City – interviews met bekende Rotterdammers

Samenwerkingen
Case: samenwerken met creatieven in Rotterdam
Case: samenwerken met winkeliers en horeca in Rotterdam

Reageren

Update 1.1.19: Voor de Young Talents Club 1-1-19 tot 1-6-19 kun je helaas niet meer reageren, wel kun je voor MOMO Festival ’19 aan de slag als vrijwilligers of reageren voor een plek in de Young Talents Club in de 2e helft van 2019.

Interesse om in de 2e helft van 2019 aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail naar Kelly via kelly@motelmozaique.nl met daarin je cv en je motivatie.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor MOMO Festival 2019. Als vrijwilliger doe je waardevolle ervaring op in de festivalsector en houd je voldoende tijd over om ook van het event te genieten. Interesse? Bekijk de oproep.

Over Motel Mozaïque

Stichting Motel Mozaïque organiseert sinds 2001 jaarlijks het meerdaagse festival MOMO, circa 30 grote concerten en het eendaagse event Fabrique Mozaïque. De Young Talents Club ‘19 houdt zich specifiek bezig met het festival MOMO 2019. Festival MOMO 2019 presenteert je de urgentste nieuwe (inter)nationale muziek, performance en kunst in de mooiste Rotterdamse podia en op bijzondere off-locaties. Het festival is een ode aan de stad Rotterdam en neemt je mee op avontuur langs haar rafelranden. Motel Mozaïque werkt nauw samen met internationale, nationale en lokale muziekorganisaties, kunstinitiatieven, kunstenaars en creatieven.

“Rondzwerven, ontdekken en steeds een ander muzikaal universum inlopen, dát is het festival Motel Mozaïque.” – Volkskrant over MOMO 2018.

 

 

Festival news

Line-up Festival '19