fbpx

Vers Beton laat artiesten aan het woord

Het online tijdschrift voor de harddenkende Rotterdammer liet tijdens het festivalweekend van MM’14 verschillende artiesten aan het woord over gastvrijheid en de stad Rotterdam.

Uit de interviews wordt duidelijk dat artiesten tijdens een tournee bar weinig van de omgeving kunnen zien. Maar een eerste indruk hebben ze wel, zo vindt Eagulls herkenning in Rotterdam: “Rotterdam doet me denken aan Leeds, de stad in Engeland waar we vandaan komen. Het is meer een arbeidersstad, met ook een modern centrum”. Chris Talbot van Wild Beasts vertelt dat hij sinds kort aan hardlopen doet en dat het helpt om wat meer te zien tijdens het touren: “Je merkt snel aan Rotterdam dat er verandering gaande is. [..] Ik denk dat Rotterdam alles in zich heeft om een cultureel centrum te worden”.

Wil je meer? Lees hier het hele artikel met alle interviews. Het mooiste is nog dat Vers Beton een dag na de interviews de festivallocaties van Motel Mozaïque heeft versierd met een aantal uitspraken van de artiesten. Hierboven zie  je het resultaat. Meer voorbeelden vind je hier.

[:]foto Fred Ernst

Festival news