fbpx

Verrassingsconcert Spinvis

Zaterdag 6 oktober, Stadspodium Grote Kerkplein, Rotterdam, 13:30 – 14:30, toegang gratis

Middenin de gezellige zaterdagdrukte in Rotterdam centrum geeft Spinvis met de volle bezetting van zijn band een gratis toegankelijk concert op het Stadspodium Grote Kerkplein. Dit verrassingsconcert is onderdeel van het project Gluren bij de Buren dat op zaterdag 6 oktober plaatsvindt.

Spinvis
Spinvis bracht vorig jaar zijn derde studioalbum ’tot ziens, Justine Keller’ uit. De plaat volgt ‘Dagen van Gras, Dagen van Stro’ (2005) en ‘Spinvis’ (2002) op. Op dit nieuwste album komt vooral de liefde aan bod. In veel van haar verschijningen en metaforen. Als roes of vergif, als noodlot of als de Dood zelf. Spinvis noemt het “een schaamteloos romantisch popalbum waar lang en zorgvuldig aan is gewerkt”.
Voormalig Popprijswinnaar Spinvis is een graag geziene gast in Rotterdam. In januari speelde Spinvis nog in een nagenoeg uitverkochte Grote Zaal van de Rotterdamse Schouwburg, hij speelde op de Parade en onlangs dook de hele band op voor een akoestisch optreden bij een ontbijtroute tijdens het evenement 24 uur cultuur.

Gluren bij de Buren
Op zaterdag 6 oktober kun je in Rotterdam Gluren bij de Buren. Verrassende fiets- en wandeltochten brengen je naar de meest inspirerende woongebieden en de meest onalledaagse woonhuizen van de stad. Van een oude school en een brandweerkazerne die tot woningen werden omgebouwd, tot zelfontworpen villa’s en klushuizen. Met onderweg bijzondere ontmoetingen en optredens van onder meer Roosbeef en het Broken Brass Ensemble. Deelname is gratis, wel even reserveren! Kijk hier voor meer informatie.