fbpx

Van de makers van Motel Mozaique

Mocht je je afvragen wat Motel Mozaique de rest van het jaar allemaal gaat doen: de komende tijd gaan wij het idee voor Fabrique Mozaique uitwerken. De preview tijdens het festival alvast inspirerend! De eerste editie van Fabrique Mozaique staat gepland voor tijdens de Wereldhavendagen, op zaterdag 7 september.

Daarnaast organiseert Motel Mozaique ook concerten in, en in nauwe samenwerking met, de Rotterdamse Schouwburg en de Doelen. Over het algemeen zijn dit concerten met een hoog Motel Mozaique gehalte, maar het kan ook iets compleet anders zijn. Op de agenda staat nu een akoestische show van voormalig LIVE frontman Ed Kowalczyk in de schouwburg op 18 september (uitverkocht). Binnenkort volgen meer shows.

Ook kijken we met de schouwburg of we een mooi vervolg kunnen geven aan de samenwerking voor festival De Keuze. Hiervoor heeft Motel Mozaique vorig jaar voor het eerst een gratis toegankelijk muziekprogrammering samengesteld.

En wie weet krijgen de dakenroutes Poems from a Rooftop, welke tijdens Motel Mozaique voor het eerst plaatsvonden, ook nog wel een vervolg.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schijf je onderop de homepage in voor de nieuwsbrief. Volg ons via Facebook of Twitter voor korter nieuws en om sneller op te hoogte te zijn.