fbpx

Vacature: PROGRAMMEUR MUZIEK  ( X / V / M )

(4 uur p/week, in dienstverband of als ZZP opdracht)

Motel Mozaïque zet zich in als verhalenverteller, aanjager en aangever van nieuwe blikken en ontmoetingen met Rotterdam als inspiratiebron en decor. Als gids op ontdekkingstochten en als stimulator voor een gastvrije stad. Vanuit die ambitie organiseert Stichting Motel Mozaïque jaarlijks het grootste multidisciplinaire stadsfestival van Rotterdam, meerdere grote concerten, MOMO Fabrique en stimuleren en begeleiden we jonge makers binnen MOMO Create.

Vanwege vertrek van een van onze programmeurs, zoeken wij een ervaren programmeur die deel uitmaakt van ons programmeurs team voor de programmering van MOMO Festival. 

Functieomschrijving 
De programmeur muziek is medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van het muzikale programma van MOMO Festival. Dit gebeurt in overleg met het programmateam. We gaan ervan uit dat je zelf met suggesties en ideeën komt, en na een programmaoverleg ook zelf de afspraken met de artiest maakt. Je werkt hiermee ook altijd samen met de afdelingen marketing & productie.

Positie in de organisatie
Als programmeur ben je onderdeel van het programmateam muziek. regelmatig komt het programmateam samen, en zijn er programma overleggen waarbij alle disciplines aan tafel zitten.

Wij zoeken iemand die:

Arbeidsvoorwaarden

Motel Mozaïque biedt:

Het vieren en stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, denkbeelden, cultuur, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof etc.) is een belangrijk aandachtspunt van Motel Mozaïque. We streven dan ook naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand.

Geïnteresseerd? Reageren kan t/m maandag 15 mei. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 23 mei.

Sollicitaties
Stuur je CV en motivatie via Homerun. Een Playlist met maximaal 15 nummers voor MOMO Festival ‘24 helpt ons een goed beeld te krijgen van jouw artistieke visie op het festival. Denk daarbij aan zowel de grotere als de kleinere locaties. 

Festival news