fbpx

Vacature: Programmamaker (sociale) Duurzaamheid MOMO Festival  ( X / V / M )

(8 uur p/week, van november t/m april, in dienstverband of als ZZP opdracht)

Motel Mozaïque zet zich in als verhalenverteller, aanjager en aangever van andere blikken en ontmoetingen, met Rotterdam als inspiratiebron en decor. Als gids op ontdekkingstochten en als stimulator voor een gastvrije stad. Vanuit die ambitie organiseert Stichting Motel Mozaïque jaarlijks het grootste multidisciplinaire stadsfestival van Rotterdam, meerdere grote concerten, MOMO Fabrique en stimuleren en begeleiden we jonge makers binnen MOMO Create.

Vanwege vertrek van een van onze programmamakers zoeken wij een programmamaker, die programma’s kan samenstellen vanuit een sociaal of groen duurzaam perspectief voor MOMO festival. 

Functieomschrijving 
De programmamaker is verantwoordelijk voor de duurzame programmering van het festival. Duurzaamheid interpreteren wij in de breedste zin des woords, met oog voor sociale vraagstukken en die van een groenere wereld. Het grootste deel van dit programma wordt gepresenteerd op ons gratis toegankelijke MOMO Playground. Naast het ontwikkelen en samenstellen van programma ben je ook deels verantwoordelijk voor de vertaling naar het publiek (in samenwerking met je collega’s marketing), en de uitvoer/productie. Binnen deze thema’s presenteerden wij eerder onder andere een wildplukwandeling als onderdeel van de Guided Tours, een Iftar en een Queer Gym. 

Positie in de organisatie
Als programmamaker ben je onderdeel van het programmateam. onder leiding van het Hoofd Programma. Je overlegt regelmatig met het Hoofd Programma, en er zijn soms programma overleggen waarbij alle disciplines aan tafel zitten.

Wij zoeken iemand die:

Arbeidsvoorwaarden

Motel Mozaïque biedt:

Het vieren en stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, denkbeelden, cultuur, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof etc.) is een belangrijk aandachtspunt van Motel Mozaïque. We streven dan ook naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand.


Geïnteresseerd? Reageren kan t/m maandag 14 augustus. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 23 augustus.

Sollicitaties
Stuur je CV en motivatie via Homerun, via deze link. Voor vragen over deze functie kan je terecht bij Margriet Colenbrander margriet@motelmozaique.nl of 0629161247.

Festival news