fbpx

Vacature: Motel Mozaïque zoekt Zakelijk Directeur

Omdat onze huidige Zakelijk Directeur een andere rol heeft in het team, zoeken we een nieuwe Zakelijk Directeur.

Over Motel Mozaïque

Motel Mozaïque is een Rotterdamse kunstinstelling die autonome kunstprogramma’s brengt met de scherpst mogelijke mix van (inter)nationale muziek, performance en beeldende kunst. Gastvrijheid vormt hierin de basis. De stad Rotterdam is het podium waar we programma’s presenteren met impact. Dit uit zich in drie kernactiviteiten MOMO Festival, MOMO Concerts en MOMO Fabrique.

Motel Mozaïque heeft de ambitie een grotere internationale aantrekkingskracht te verwezenlijken. Daarbij gaan autonome artistieke ontwikkeling en maatschappelijke vraagstukken hand in hand. Inclusiviteit, interconnectiviteit en innovatie staan hierin centraal.

Profielschets

De Zakelijk Directeur voert samen met de Artistiek Directeur de directie over stichting Motel Mozaïque. Hij/zij/hen legt verantwoording af aan het bestuur van de stichting.

De belangrijkste taken zijn:

Motel Mozaïque zoekt:

Gil The Grid op MOMO 2018 - 19 april door Rosa Quist - Motel Mozaique Festival

Motel Mozaïque biedt:

Het vieren en stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, denkbeelden, cultuur, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof etc.) is een belangrijk aandachtspunt van Motel Mozaïque. We streven dan ook naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand.

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met het bestuur van Stichting Motel Mozaïque via Irma Benliyan via irma.benliyan@gmail.com.

Geïnteresseerd? Reageren kan t/m 28 juli 2021 via de knop hieronder. De eerste gesprekken vinden plaats op 4 augustus 2021. 

Motel Mozaique Festival door Kamiel Scholten

Festival news

Concert news