fbpx

Update MoMo routes van 24 uur Parfum de BoemBoem

Eerder konden we al melden dat de Parfum de BoemBoem routes die Motel Mozaique a.s. weekend host o.a. bevatten: concert Typhoon, vieren van de zonsopkomst, dansvoorstelling op dak van Las Palmas, vooruitblik op Motel Mozaique en IABR 2012. Hierbij een update van de route van a.s. zaterdag 20.00 uur:

Gyz La Riviere spreekt over de eenmalige editie van de legendarische Rotterdamse undergroundpublicatie ‘Eksit Krant’ die hij uitgeeft. De Eksit was een poppodium in de Eendrachtsstraat. De Eksit Krant groeide snel uit van aankondigingskrantje tot een platform voor kunstenaars, schrijvers en muzikanten uit de experimentele Rotterdamse kunstscène. Vanuit dit roemruchte verleden werpt Gyz La Rivière een blik op de toekomst. De Eksit Krant is voor het eerst te koop tijdens het festival de Wereld van Witte de With op 9, 10 en 11 september 2011.

Tijdens de bouwdrift van Rotterdam wordt veel materiaal niet, of maar deels, gebruikt. Daarnaast maken bouwputten in het stedelijk gebied het gebruik van de publieke ruimte lastiger. De creatievelingen van De Bende werken met gebruikt- en restmateriaal van bouwputten om aan de stad en de Rotterdammers iets terug te geven. Een van de initiatiefnemers, Bas van den Berg, vertelt tijdens de route over dit nieuwe, duurzame initiatief.

Voor de route van a.s. zondag 05.00 uur kunnen we als nieuwtje melden dat Harry Hamelink, artistiek leider en bedenker van Motel Mozaique, uw gids zal zijn.

Reserveer nu voor 24 uur Parfum de BoemBoem!
Tijdens 24 uur cultuur, het nieuwe evenement waarmee Rotterdam a.s. zaterdag het culturele seizoen opent, organiseert Parfum de BoemBoem 8 fietsroutes op ongebruikelijke tijdstippen. Elke route is op maat gemaakt waarbij Motel Mozaique invulling geeft aan 2 routes: Op zaterdag 10 september van 20.00 tot 23.00 uur, en in de vroege ochtend van zondag 11 september van 05.00 tot 08.00 uur. Deelname kost €6,00 (€3,00 met 24 uur cultuur passe-partout, te bestellen via www.24uurcultuurrotterdam.nl). Lees meer of reserveer direct via www.parfumdeboemboem.nl