fbpx

Update: gidsentochten

Onze gidsen staan ook voor de vijftiende editie van Motel Mozaïque weer voor je klaar! Ze nemen je mee op avontuur door Rotterdam en laten je de meest bijzondere, gekke, geheime en grappige plekken van de stad zien. Met mooie herinneringen, anekdotes, historische vertellingen en performances maken ze jouw festivalbeleving onvergetelijk.

Hieronder vind je alvast wat voorproefjes op de gidsentochten van Motel Mozaïque 2015! Binnenkort maken we bekend vanaf wanneer inschrijven voor de tochten mogelijk is.

GIDSENTOCHTEN
Tattoo Tour
Ga mee en bekijk de street art in de stad alsof het tatoeages op een mensenlichaam zijn; van reclameschildering tot graffiti.

Tijdreis Rotterdam – 75 jaar bombardement
Bekijk met je ogen van nu de stad van toen en zie hoe Rotterdam er tijdens en na het bombardement aan toe was.

Levend Schaken
Kies een favoriet gebouw om mee te spelen, hul jezelf erin en speel een spotje schaak als levend onderdeel van het stadscentrum.

Motel Mindful
Tussen al het festivalgeweld door leer je in het NU leven en kom je tot rust bij Motel Mindful.

Baby Tour 2.0.
Na het overweldigende succes van vorig jaar is er dit jaar een tweede versie van de Baby Tour! Nog steeds voor ouders met baby’s , peuters en kleuters.

Work-out Plaza Mozaïque
Voor alle ochtendmensen, fitnessfanaten of onvermoeibare marathonlopers begint je festivaldag goed met een pittige work-out op het Schouwburgplein!

Het initiatief van de festivalgidsen is ontstaan uit een onvoorwaardelijke liefde voor de stad Rotterdam: grafisch vormgevers, enthousiastelingen, kunst- en cultuurstudenten en zelfs Motel Mozaïque-bezoekers komen met een eigen route en een verhaal die ze het publiek laten beleven.

[:]Let op: inschrijven voor de gidsentochten is nog niet mogelijk. Binnenkort daarover meer informatie.

Festival news