fbpx

Typhoon naar nieuwe hotspot Weelde

Typhoon is terug! Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen.

In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer. Typhoon komt op zaterdag 7 september 2019 met zijn Akoestische Veranda Sessies naar de nieuwe Rotterdamse hotspot Weelde in stadshavengebied M4H.

Concerten in de haven

Dit concert van Typhoon wordt gepresenteerd door Fabrique Mozaique, een serie concerten op tot de verbeelding sprekende Rotterdamse havenlocaties. Zo speelt ook Triggerfinger in het havengebied, op 31 augustus in de Onderzeebootloods. Naast Fabrique Mozaique worden in diezelfde periode nog tal van festivals en bijzondere activiteiten georganiseerd in Rotterdam, waarbij de haven centraal staat [waarover later meer].

Weelde

Weelde is een kersverse, tijdelijke, creatieve vrijstaat waar eten, drinken, events, kunst, ateliers en ondernemen samensmelten. Weelde bestaat uit een voorheen gekraakte loods, een gigantische kas en een weelderige woeste tuin van bijna twee hectare groot. Aan het roer van Weelde staan Kelly Vincent & Kim Pieters, bekend van De Geheime Tuin en Club K. Recent uitgeroepen tot smaakmakers van Rotterdam.

Meer info & tikcets

Concert news