fbpx

Twee concerten Snarky Puppy & Metropole Orkest in Rotterdam

Opnieuw een hele toffe nieuwe bevestiging voor onze concertserie: Snarky Puppy (“God, wat zijn deze Amerikanen goed” – Het Parool) en het Metropole Orkest presenteren hun nieuwe album ‘Sylva’ in de Rotterdamse Schouwburg, met maar liefst twee shows!

Vorig jaar lieten Snarky Puppy en het Metropole Orkest het Energiehuis in Dordrecht op zijn grondvesten schudden. Er werden vier concerten gegeven die samen het materiaal vormen voor de nieuwe album/ dvd ‘Sylva’. Sleutel tot succes was de chemie tussen beide bandleiders, Michael League en Jules Buckley. Het is deze heren gelukt om de ensembles samen te laten smelten tot een krachtig muzikaal geheel. Funk, rock, cinematic en jazz, alle stijlen komen voorbij met glansrollen voor solisten uit alle secties.

In samenwerking met Good Music Company vinden op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei 2015 in de Rotterdamse Schouwburg de eerste twee release concerten van dit nieuwe album van Snarky Puppy & Het Metropole Orkest plaats. De kaartverkoop start woensdag 3 december om 12.00 uur. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via de Rotterdamse Schouwburg.

Snarky Puppy
Lang waren deze Amerikanen het best bewaarde geheim in de New Yorkse jazz/funk underground. Maar binnen twee jaar en na het winnen van een prestigieuze Grammy in 2014 moet letterlijk de hele wereld eraan geloven. Snarky Puppy is een fenomeen op het gebied van jazz, funk en poprock, en wordt alom geprezen om hun enorme live reputatie. Lees meer, kijk & luister

Concert news