fbpx

Tips, tips & nog meer tips

Motel Mozaique gaat deze week lekker veel opduiken in de media, met daarin heel veel tips voor het programma. Uiteraard gaan wij je ook nog op weg helpen want het programma is weer zeer uitgebreid. Hieronder zullen wij een overzichtje bijhouden en natuurlijk posten we dit soort berichtjes ook op onze social media.

3voor12: “Komend weekend is het weer zover: van de Schouwburg tot Rotown overspoelen liefhebbers van muziek en andere podiumkunsten Rotterdam. Er valt ook dit jaar weer genoeg te ontdekken op het vermaarde kunstenfestival Motel Mozaïque in de Maasstad. Hier alvast tien muzikale tips van onze hand, met onder meer een (hopelijk) toffe samenwerking tussen Tjeerd Bomhof en Sticks, een bijzondere Frans/Cubaanse tweelingact en natuurlijk oer-Rotterdammers Rats On Rafts.

Het Belgische daMusic noemt Motel Mozaïque uniek in zijn soort: “Uit de koker van artistiek leider en initiatiefnemer Harry Hamelink komt telkens weer iets onverwachts en origineels. Omdat Rotterdam op het gebied van popmuziek al jaren achtereen flinke aderlatingen te verwerken heeft gekregen, is het fijn te constateren dat Hamelink en co. veertien jaar na oprichting nog altijd niets aan creativiteit hebben ingeboet.” Lees de MM’15 tips van daMusic

Rotterdam Festivals stelde 5 vragen aan Motel Mozaique in de vorm van Katja Hagenbeuk, een van onze marketeers. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven over het programma dus kent het haast als geen ander. Lees hier haar 5 mooie antwoorden.

The Daily Indie opende met deze mooie woorden: “Op 10 en 11 april wordt Rotterdam weer omgetoverd tot één groot muzikaal en cultureel feestterrein tijdens Motel Mozaïque. De programmeurs van het festival hebben opnieuw een prachtige line-up samengesteld!” Check de muziektips van The Daily Indie.

Overigens nam The Daily Indie deze vette clip op van Rats On Rafts… in een kerk!

Perfects.nl schrijft de volgende mooie woorden over het festival en het team bij de playlist Perfect Motel Mozaique 2015 (luister op Spotify of Deezer)

“Wat ons betreft mag de Motel Mozaïque-crew tevreden achterover hangen terwijl ze de line-up van 2015 nog eens bekijken. Daar komt veel moois dit jaar, van Villagers tot The Districts, The Staves tot The Notwist, Douglas Firs tot Kate Tempest. Genoeg namen waarvan je later zegt: die heb ik ‘t eerst op Motel Mozaïque gezien. En laten we de smaakmakers uit ‘t kikkerland niet vergeten met o.a. Alamo Race Track, Kovacs, Weval, Dollkraut en Rats on Rafts.”

Wordt vervolgd…

Festival news