fbpx

Tijdschema bekend voor MOMO Fabrique

In het eerste weekend van september 2022 strijkt Motel Mozaïque met het festival MOMO Fabrique neer bij BIT, Brutus, Keilecafé, Keilecollectief, de Voedseltuin en Weelde. Het programma is samengesteld door de makers in het gebied met een vleugje MOMO. Bezoekers worden welkom geheten in de wereld van de makers van het rauwe stadshavengebied M4H. 

Line-up & tijdschema bekend

Het muziekprogramma met overwegend elektronische acts is nu bekend voor het festival op zaterdag 3 september. Animistic Beliefs (live), Asa Moto (live), De Schuurman, Nana Adjoa, DJ Nigga Fox, Pink Oculus, Unruly Phoenix, Vox supreme en vele anderen zijn van de partij. En hopelijk jij ook!

Check de volledige muziek line-up en stel meteen je ticket veilig. Het tijdschema is nu bekend en hier te vinden als PDF. Ook kun je het tijdschema in de gratis MOMO app in TimeSquare vinden. Uiteraard is het tijdschema altijd onder voorbehoud van wijzigingen en sowieso komt er nog wat programma bij in de komende dagen.

De dansvloeren worden gevuld met onder meer techno, IDM, amapiano, bubbling, experimentele hiphop, soul en indiepop. Dit spannende muzikale programma is samengesteld in samenwerking met BIT, Keilecafe en Weelde. Enjoy!

Festival news