fbpx

Tijdelijke popzaal op het Schouwburgplein met o.a. 3voor12 sessies

Motel Mozaique zet tijdens het aankomende festival, op vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015, opnieuw een grote tent op het Schouwburgplein neer. Deze tent zal – na de grote zaal van de Rotterdamse Schouwburg – de op een na grootste ‘zaal’ van het Motel Mozaique Festival zijn. Nu Rotterdam niet meer beschikt over een podium van het kaliber Nighttown, WATT of Corso, in het verleden allemaal festivallocaties van Motel Mozaique, kiest Motel Mozaique ervoor om zelf een popzaal neer te zetten op het tot ‘Plaza Mozaique’ getransformeerde Schouwburgplein.

In deze tent spelen muziekacts als Kate Tempest, Will Butler van Arcade Fire, Ghostpoet, Hypnotic Brass Ensemble, BRNS en ‘local heroes’ Rats On Rafts in de avonduren. Overdag … en nu komt er nog een te gek nieuwtje … is de programmering in handen van onze mediapartner 3voor12! Zowel op de vrijdag als de zaterdag nodigen zij acts uit het programma uit voor een extra optreden. Deze speciale sessies worden voor 3voor12 vastgelegd en zijn na afloop van het festival terug te zien en luisteren.

De 3voor12 sessies zijn gratis toegankelijk! Voor het programma in de avond en nacht heb je wel een kaartje nodig. Meer info & tickets

3voor12 sessies 2014

Festival news