fbpx

The Daily Indie picks PREGOBLIN

“Van 16 tot en met 18 april 3020 daalt er een uitgestrekte lichting vol talentvolle muzikanten neer in Rotterdam voor Motel Mozaique. Het festival dat dit jaar zijn twintigste editie viert en zoals altijd met een verrassende en diverse line-up komt.” – The Daily Indie

Richting MOMO Festival pikt The Daily Indie regelmatig een artiest uit de line-up in hun rubriek #MOMO2020. Deze keer de fucked up dark disco van PREGOBLIN.

Duisteren disco en duizelingswekkende drugsdromen

Het is nogal een verhaal van deze act: van heroïneverslavingen tot het schrijven van de culthit Touch The Leather van Fat White Family, een publishingdeal met het gerenommeerde Domino Records en een zwervend bestaan in het zuiden van Londen. Te beginnen bij het begin: PREGOBLIN bestaat uit Alex Sebley en Jessica Winter. Wat ons direct opviel en wat het ding is met deze twee: ze zijn onwijs cool. Echt cool. Ze hebben iets over zich heen hangen, zoiets dat je hebt of dat je niet hebt. En we kunnen je één ding vertellen: PREGOBLIN heeft het.

We starten deze ontdekkingstocht met de laatste single van de band, de schizofrene en vercrackte single Love Letters. Volgens Sebley komt de track neer op het volgende: ‘A classic love song about someone gone, feeling shit and ridiculous, identity politics, TV and pornography.

Lees hier het hele artikel

Festival news