fbpx

The Daily Indie picks Deeper

“Van 16 tot en met 18 april 3020 daalt er een uitgestrekte lichting vol talentvolle muzikanten neer in Rotterdam voor Motel Mozaique. Het festival dat dit jaar zijn twintigste editie viert en zoals altijd met een verrassende en diverse line-up komt.” – The Daily Indie

Richting MOMO Festival pikt The Daily Indie regelmatig een artiest uit de line-up in hun rubriek #MOMO2020. Deze keer de vlijmscherpe priegelpunk van Deeper en het pijnlijke verhaal over de dood van hun gitarist.

De priegelpostpunk van Deeper is de klank van depressie, verlies en genezing

Het is momenteel dringen geblazen in de postpunk, uit alle hoeken en gaten komen er bands omhoog met dwarse sounds en een boodschap die met de wereld moet worden gedeeld. Zo nu en dan steek je in de storm je handen eens in de lucht en blijft er een band om je uitgestrekte vingers hangen. Zo ook Deeper, de band die deze maand op tour gaat met Chicago-stadsgenoten en TDI-lievelingen Twin Peaks, daarna terug naar Amerika gaat om onder meer op SXSW te spelen en vervolgens naar Rotterdam komt om MOMO aan de tand te voelen.

Het is overigens niet de eerste keer dat de band het publiek uit de Maasstad in de touwen zal hangen, zo draaide de band Left Of The Dial afgelopen oktober al binnenstebuiten met een knettershow die goed werd bezocht door fans van Preoccupations, Omni en Deerhunter.

Lees hier het hele artikel

Festival news