fbpx

TDI in gesprek met Eefje en Nick

Onze vrienden van The Daily Indie gingen achter de schermen bij Eefje de Visser en Nick Verstand tijdens MOMO Create & Perform.

Het is een zonnige vrijdagochtend op het haventerrein van Rotterdam. In een afgelegen loods op het terrein van kunstenaar Joep van Lieshout wordt druk geoefend voor MOMO Create & Perform, het online festival dat dit weekend plaatsvindt. Buiten in de zon zit Eefje de Visser al wat gitaar te spelen met haar bandleden. Binnen in een zwaar galmende zaal hangt een grote mysterieuze, ronde spiegel aan dunne staalkabels.

Het zijn de laatste voorbereidingen die MOMO Create & Perform treft voor de opnames van de audiovisuele show van Nick Verstand en Eefje de Visser. De twee hebben specifiek gekozen om hun werk op te nemen in AVL Mundo, het atelier van kunstenaar Van Lieshout. Wie voorbij de kunstwerken in de beeldentuin loopt stuit op een afgetapete deur die dient om al het licht van buiten tegen te houden. Wie deze deur opent.. [lees hier verder op de site van The Daily Indie]

Tekst
Martijn Lammerts

Foto’s
Niek Hage

Festival news

Create news