fbpx

Tamino, Everything Everything, J. Bernardt en meer voor MOMO18

Het programma van Motel Mozaique Festival (19, 20 & 21 april 2018) maakt een flinke groeispurt mee! Maar liefst 16 nieuwe acts voegen we aan het programma toe. Onderstaande artiesten voegen zich bij SOHN, Alela Diane, The Weather Station, Amenra en al die anderen die we met de eerste worp bekend maakten.

Nieuwe aanwinsten

We trappen de lijst mooie nieuwe bevestigingen af met Tamino, die na zijn wonderbaarlijke passage van vorig jaar opnieuw naar Motel Mozaique komt. Dit keer uiteraard in een veel grotere zaal want de rijzende ster is de belofte van 2018! Dit hebben jullie onlangs wellicht al opgevangen maar ook de indiehelden van JOHAN reizen af naar Rotterdam, met op zak een splinternieuwe plaat. Ook het Britse Everything Everything komt hun nieuwste album, A Fever Dream, bij ons voorstellen aan het grote publiek. En Charlotte Day Wilson komt met haar mix van soul en R&B op zeker jouw hart veroveren.

Vlammende Vlamingen

Daarnaast hebben we enkele zuiderburen uitgenodigd om je weekend nog mooier te maken dan deze al is. In 2018 is het exact 50 jaar geleden dat Boudewijn De Groot ‘Nacht en Ontij’ opnam. Dat volstond voor Mauro Pawlowski om ‘Braaknoot Ensemble’ in het leven te roepen en dit buitenbeentje uit het oeuvre van De Groot even lekker te mismeesteren. Met een uitgebreide groep muzikanten, een gepast voodooritueel en enkele bloed rochelende sjamanen aan zijn zij, laat Mauro ‘Nacht en Ontij’ een halve eeuw later opnieuw zegevieren. Jinte Deprez, die je misschien kent van Balthazar, komt met zijn nieuwe soloproject J. Bernardt zwoele beats rondstrooien die je aan het dansen krijgen.

Performance programma

Het performance programma is ook weer twee toffe acts rijker geworden. Het Noorse collectief van Th’Line belooft een grensoverschrijdende voorstelling waarbij ze balanceren tussen humor en ernst. De Nederlanders Nas & Jim stellen in Solo onze hedendaagse online ijdeltuiterij aan de kaak. Zij voegen zich bij eerder aangekondigde namen Ivo Dimchev, Wunderbaum Connor Schumacher.

Meer nieuwelingen

En ook Jeffrey Lewis & Los Bolts, La Jungle (foto), Laura Misch, Great News, Warmduscher, Otzeki, AK/DK en Dane komen het derde weekend van april 2018 spenderen in Rotterdam!

Check DE MOMO18 Line-up (so far)

Heb je je Early Bird ticket al binnen?

De kaartverkoop voor MOMO18 is al in volle gang. De voorraad scherp geprijsde Early Bird tickets begint wel flink af te nemen dus beter zorg je gelijk even dat je er tegen dit kortingstarief bij bent!

BESTEL TICKETS

 

Festival news