fbpx

Support MOMO Festival

Bewaar je ticket en ga mee naar 2021

We zijn je erg dankbaar dat je een ticket voor MOMO Festival 2020 hebt gekocht. We willen je graag verzoeken om je ticket te bewaren, zodat we de 20e editie van MOMO samen met jou alsnog, een jaar later, kunnen vieren.

Hieronder sommen we de boel uitgebreid voor je op en daarmee denken we alle vragen te beantwoorden. Lees het rustig door. Mocht je na afloop nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje via info@motelmozaique.nl of een DM via Instagram of Facebook.

FAQ

Ik heb een ticket voor MOMO Festival 2020 gekocht. Wat nu?
Alle gekochte tickets blijven geldig voor MOMO Festival 2021, dus dagkaarten, passe-partouts, CJP-tickets, packages, evenals overnachtingen in het Art Motel.

Ik steun MOMO en bewaar mijn ticket voor editie 2021. En dan?
Je hoeft niks met je ticket te doen behalve goed bewaren! Je entreebewijs voor 2020 geeft je automatisch toegang tot de editie van het komende jaar. Je ontvangt kort voor het festival een servicemail met praktische info.

Wanneer is MOMO Festival 2021?
MOMO vindt volgend jaar plaats op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 april. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en attend het Facebook event.

Kan ik nog MOMO Festival 2020 tickets kopen?
Ja. Tot en met 18 april kun je nog een ticket tegen de voorwaarden van editie 2020 aanschaffen voor de reguliere prijs. Koop je tickets hier en support MOMO!

Kan ik nog meer doen om MOMO te supporten?
Jazeker! We hebben in onze Support MOMO Store allerlei limited edition merchandise, zoals tote bags, sweaters en een waterfles. Check de webshop.

Kan ik ook een tegoedbon krijgen voor een ander MOMO event?
Ja dat is mogelijk. Als je niet naar MOMO21 kunt, dan krijg je je aankoopbedrag (inclusief service- en/of reserveringskosten) terug in de vorm van een voucher, een digitaal tegoed. De voucher is ten minste 12 maanden geldig en je kunt deze besteden aan een concert of festival georganiseerd door de stichting Motel Mozaique. Deze voucher-regeling is vers van de pers en werken wij de komende tijd verder uit met onze ticketpartner Ticketmaster. We sturen hier zo snel als wij kunnen weer een update over.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Restitutie van tickets is ook mogelijk. Je kunt tot 10 mei 2020 via dit formulier je verzoek om restitutie indienen bij onze ticketpartner Ticketmaster. Je krijgt dan je aankoopbedrag (inclusief service- en/of reserveringskosten) terug. Bij Kies een onderwerp selecteer je via het dropdown menu Annuleren. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events duurt het wel een aantal weken voor de verzoeken om restitutie zijn afgehandeld door Ticketmaster. Wij vragen je begrip voor deze situatie.

Kan ik de MOMO20 acts later nog in Rotterdam bewonderen?
Met onze partners proberen we zoveel mogelijk acts die op MOMO Festival 2020 zouden optreden te verplaatsen naar een ander moment. Dit is voor een aantal acts al gelukt:

Houd onze site en socials in de gaten voor updates van deze shows!

Voor overige vragen zijn we te bereiken via info@motelmozaique.nl 

Festival news