fbpx

Steun de Rotterdamse popsector!

De stad Rotterdam kan niet zonder haar eigen muziekritme. Een geluid dat we moeten koesteren, want een stad zonder muziek is als een hart zonder hartslag. Teken de petitie ‘Het ritme van 010’ en spreek je uit voor de poppodia en festivals in Rotterdam.

Onlangs adviseerde de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur 63% te bezuinigen op de Rotterdamse popsector. Bezuinigingen die desastreuze gevolgen hebben voor het Rotterdamse muziekklimaat. Daarom roepen Rotown, BIRD, WORM, Baroeg, Grounds/WMDC, Popunie, Motel Mozaïque, De Nieuwe Oogst en Metropolis (verenigd in stichting Pop Up) het publiek op zich uit te spreken voor de Rotterdamse popmuziek.

De succesvolle Rotterdamse vocaliste Sabrina Starke en de leden van Rats on Rafts geven het goede voorbeeld en laten in een video, gemaakt door award winning regisseur Ivan Barbosa, zien hoe muziek het hart van Rotterdam sneller doet kloppen. Ook jij kunt je uitspreken voor het ritme van 010: check de video en teken de petitie op www.hetritmevan010.nl