fbpx

Start verkoop slaapproject plus praktisch

Voor je een kaartje koopt voor het slaapproject van MM14 is het handig als je dit even leest:

Deelname aan Motel Mozaique’s slaapproject Slapen in Architectuur in het nhow hotel is uitsluitend voor bezoekers van het Motel Mozaique 2014 Festival. Dus alleen als je beschikt over een festivalticket (dagkaart 4 of 5 april of passe-partout voor 4 en 5 april) én een slaapticket voor een van de twee nachten kun je via Motel Mozaique in het slaapproject in het nhow hotel overnachten.

Slaaptickets (inclusief ontbijt) voor vrijdag 4 april en/of zaterdag 5 april kosten per persoon per nacht €30 (exclusief €1,95 servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 21 februari om 10.00 uur beschikbaar via onze online ticketshop. Het aantal slaapplaatsen is beperkt dus wees er snel bij!

LET OP: Wij hebben uitsluitend de beschikking over kamers voor 2-personen. Het is niet mogelijk om in je eentje op een kamer te slapen. Ga dus snel op zoek naar een leuke kamergenoot die ook tijdig een ticket koopt. Mochten wij toch aanmeldingen hebben van mensen die in hun eentje komen slapen – en dus geen bezwaar hebben om een kamer te delen – dan delen wij jullie in op een kamer met twee losse bedden.

Zodra je een slaapticket hebt gekocht stuur dan een mail naar slapen(at)motelmozaique.nl (subject: Slaapproject) en geef aan met wie je komt en of je voorkeur hebt voor een kamer met Queen sized bed (2-persoonsbed) of Twin Beds (2 losse bedden).

Als je nog vragen hebt mail ons dan gerust via info(at)motelmozaique.nl

Lees meer over Slapen in Architectuur

Festival news