fbpx

Start kaartverkoop MM13

Start kaartverkoop 1 december / Gelimiteerd aantal early bird tickets / Dit jaar uitsluitend passe-partouts!

De kaartverkoop voor het Motel Mozaique 2013 festival start op zaterdag 1 december om 10:00 via onze eigen online ticketshop (klik hier). Deze shop is ook te vinden op de officiële Motel Mozaique Facebookpagina. Voor het festival zijn de volgende tickets verkrijgbaar:

Ook verkopen we een combiticket met hotelovernachting(en) en is het mogelijk om een fiets te huren. Meer informatie daarover volgt spoedig.

Met een passe-partout kun je overdag ook deelnemen aan gidsentochten en het 3voor12 podium bezoeken voor extra sessies van Motel Mozaique acts. Daarnaast kun je de concerten die op zaterdag overdag plaatsvinden in de Rotterdamse Schouwburg bijwonen. LET OP: ook hiervoor geldt vol = vol. Wil je iets absoluut niet missen, zorg dan dat je ruim op tijd in de zaal aanwezig bent!

Gelimiteerd aantal Early Bird tickets
Voor de snelle beslissers hebben we een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar. Je betaalt dan € 60 in plaats van € 65. Wees er snel bij, want op = op!

Uitsluitend passe-partouts
Met Motel Mozaique 2013 richten we ons op bezoekers die voor het volledige festival – 2 avonden plus het uitgebreide dagprogramma – komen, niet enkel voor een dag of een bepaalde act. Daarom verkopen we dit jaar uitsluitend passe-partouts voor vrijdag 5 & zaterdag 6 april 2013! We gaan ons uiterste best doen om met een zo mooi mogelijk en doorlopend programma alle tickets in de vorm van passe-partouts te verkopen. Hierbij zorgen wij ook voor een ruimer aanbod van slaapplekken en eetgelegenheden. Voor alle duidelijkheid: Wij nemen ons dus voor om dit jaar geen dagtickets voor het festival aan te bieden.