fbpx

Soundpiece Schouwburgplein

Sinds 2006 ligt onder de vloer van het Schouwburgplein in Rotterdam een geluids¬installatie. Soundpiece werd in het kader van Poetry International Festival aangelegd door de kunstenaars Jasper Niens, Kamiel Verschuren en Thijs Ewalts met medewerking van V2_, Institute for the Unstable Media in Rotterdam.

Tijdens Plaza Mozaique kun je luisteren naar:

Culture Brothers – Preview Grrr Jamming Squeak
Grrr Jamming Squeak – Paola Pivi

GRRR JAMMING SQUEAK is een technisch hoogwaardige geluidsstudio gerund door geluidstechnici en uitgerust met een complete set instrumenten, variërend van saxofoon tot synthesizer tot drumstel, en zo verder. De royale, geluidsdichte opnamestudio aan de Coolsingel 63, biedt ruimte aan groepen en individuen; aan professionele musici en amateurs. Er is maar één regel die door iedere studiogebruiker moet worden nageleefd: iedereen wordt geacht om muziek te maken met de (zelf gekozen) geluiden van een dier…..
De studio zal vanaf 23 april in gebruik genomen worden. Voor meer informatie zie www.grrr.nu

Slaap Zzzacht
U hoort een selectie uit “Verhaaltjes voor het slapen gaan”, een serie luisterverhalen, die speciaal voor Motel Mozaique en de slaapbeleving Slaap zzZacht zijn geschreven. Slaap zzZacht verrast haar slapers met een uniek verhaaltje, waarin zijzelf de hoofdrol spelen en waarin allerlei intimiteiten zijn verwerkt… Auteurs van de verhaaltjes zijn: Lilian Stolk, Willem Sjoerd van Vliet, Eva de Kleer, Marieke Berghuis, Alexandra Duvekot, Frank Stoks, Janita Schouten, Yvonne Schouten, Manon Bernouw en Yvonne Beelen.