fbpx

Sofi Tukker, Raphael Saadiq & TaxiWars

We hebben weer drie toffe nieuwe shows aan de agenda van MOMO Concerts toegevoegd: dit najaar komen Sofi Tukker, Raphael Saadiq en TaxiWars naar Rotterdam!

ZOMERSE, ELEKTRONISCHE JUNGLE-POP VAN SOFI TUKKER
In 2016 brak het New Yorkse duo Sofi Tukker plotsklaps door met viralhit Drinkee, een likkebaardend lekkere kruising tussen indiepop, latin en 90s house.

Sindsdien hebben Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern ruimschoots bewezen dat die hitgevoeligheid (plus de Grammy-nominatie) geen toevalstreffer is. Op 27 november zet het duo de Maassilo op zijn kop!

Raphael Saadiq 2019 - credits Aaron Rapoport - concert Rotterdam

R&B- EN SOULICOON RAPHAEL SAADIQ TERUG NAAR R’DAM!
Raphael Saadiq komt voor het eerst sinds zijn optreden op North Sea Jazz in 2011 weer naar Nederland; op 22 oktober staat hij met zijn band in Theater Rotterdam (Schouwburg).

Saadiq is een icoon binnen de R&B en soul wereld. Al jaren staat de Amerikaanse zanger en producer garant voor ouderwets soulvol vakmanschap op hoog niveau. Deze zomer verschijnt ook zijn langverwachte nieuwe plaat!

TaxiWars concert LantarenVenster Rotterdam

TOM BARMAN IN DE BAN VAN JAZZ
Het jazzvirus heeft Tom Barman – zanger van de Belgische rockband dEUS – goed te pakken. Met TaxiWars speelt hij stuwende jazz met een punky punch. Het is geen nieuwe passie, want al in 1996 verwerkte Barman een Mingus-sample in het dEUS-nummer Theme From Turnpike.

Drie jaar sinds het veelgeprezen album Fever verschijnt opvolger Artificial Horizon in september. De single Sharp Practice is alvast een aanstekelijke voorbode met diep impulsieve, energieke groove die jazz met hiphopbeats uit de late jaren ’80 bestookt. Op 14 november staat TaxiWars in LantarenVenster!

AGENDA MOMO CONCERTS

Concert news