fbpx

Slapen tijdens Fabrique Mozaique in M4H

Bij de makers van Motel Mozaïque en Parfum de BoemBoem staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Al sinds 2001 kunnen bezoekers van het meerkunstenfestival Motel Mozaïque overnachten in kunst en op bijzondere locaties. Tijdens Fabrique Mozaïque in M4H 2016 wordt daar Slapen in de haven aan toegevoegd.

M4H is een Rotterdams havengebied dat volop in transformatie is. Van stadsdeel waar louter havenactiviteiten plaatsvonden naar gebied waar Rotterdamse rauwheid, innovatieve industrie, architecten, kunstenaars en toch ook nog volop havenbedrijven hand in hand gaan. In de toekomst wordt wordt het ook mogelijk om in M4H te wonen. Of dat tijdelijk, permanent of wild wonen wordt zal nog blijken. Hoe prikkelend is het om in het tot de verbeelding sprekende havengebied M4H op te groeien, te wonen en te verblijven?!

Tijdens Fabrique Mozaïque in M4H op zaterdag 3 september ’16 gaan we de fantasie prikkelen door alvast deze mogelijkheid te bieden: je kunt blijven slapen, en wel in een stoer gebouw op een fantastische plek, direct aan de Merwehaven: Fruitvis. Vanuit je bed heb je uitzicht op de Rotterdamse haven.

Tickets voor het slaapproject op zaterdag 3 september zijn zeer beperkt, kosten 25 euro (inclusief ontbijt) en zijn NU te koop via de online ticketshop van Parfum de BoemBoem.