fbpx

Slapen Op Het Dak

Motel Mozaique biedt haar bezoekers al vanaf de eerste editie de mogelijkheid om te overnachten op opmerkelijke plekken in Rotterdam. Zo sliepen de festivalgasten eerdere jaren bijvoorbeeld in etalages, kerken, ziekenhuizen, kunstwerken, op een bouwput en op de festivallocaties zelf.

Tijdens de aankomende editie van Motel Mozaique kan een zeer select gezelschap overnachten in het slaapproject ‘Slapen Op Het Dak’. Op Het Dak is het huisje bovenop het Schieblock, het creatieve verzamelgebouw in het Central District van Rotterdam. Op Het Dak is een moderne keuken waar de oogst uit de tuin direct op je bord beland.

De Dakakker is het eerste grote oogstbare dak in Nederland en grootste dakboerderij van Europa waar groenten, fruit en kruiden groeien en honingbijen worden gehouden. Een stuk natuur midden in de stad waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Op Het Dak geef invulling aan het huisje op de Dakakker en dit is de plek waar tijdens het Motel Mozaique 2016 Festival wordt geslapen.

Wil jij op 8 of 9 april slapen op deze unieke plek, met een te gek uitzicht over o.a. de Luchtsingel, Station Hofplein en festivallocatie Annabel? De kaartverkoop voor het slaapproject start woensdag 30 maart om 10.00 uur via onze eigen ticketshop. De slaaptickets zijn inmiddels helaas uitverkocht!

Aangezien het slaapproject maar voor een klein aantal bezoekers is weggelegd zal dit wel snel vol zitten. Omdat Motel Mozaique dit jaar in hetzelfde weekend als de Marathon van Rotterdam plaatsvindt betekent dit dat er ongelooflijk veel mensen in de stad verblijven en overnachten. Indien je nog een slaapplek nodig hebt op 8 of 9 april dan kunnen wij je in ieder geval de volgende ho(s)tels aanraden.

Wil je Op Het Dak zelf bezoeken? Elke woensdag tot zondag serveren zij op de 7e etage van het Schieblock een culinair prikkelend ontbijt en lunch menu van eigen oogst en producten uit de buurt. Met de komst van de warme zomer avonden kun je er met regelmaat terecht voor een table d’hote diner of mini concert.

Foto: Op Het Dak door Ossip van Duivenbode

Festival news