fbpx

Slapen in King Kong Hostel, nhow hotel of Bilderberg Parkhotel

Het wordt een druk weekend in Rotterdam, want niet alleen vindt Motel Mozaique op 10 en 11 april plaats, ook is de Marathon van Rotterdam op 12 april. Hierdoor is het moeilijk om nog een fijne slaapplek te vinden. We schieten graag te hulp want er zijn nog bedden beschikbaar op drie plekken in de stad. Op vrijdag kun je voor een lekker bed nog terecht in King Kong Hostel en Bilderberg Parkhotel. Het nhow hotel heeft voor zowel de vrijdag als zaterdag nog kamers beschikbaar.

Op de locatie waar het (uitverkochte) slaapproject van Motel Mozaique 2015 plaatsvindt, het King Kong Hostel in de Witte de Withstraat (foto), hebben we nog een aantal kamers weten te bemachtigen voor bezoekers van Motel Mozaique. Het betreft hier enkel kamers voor vrijdag 10 april 2015, en wel twee 8-persoons dorms en een 4-persoons dorm. In tegenstelling tot andere hostels hebben deze kamers heel luxe een eigen douche en toilet! Plus de kamers zijn heel tof; mooie stijl, uitzicht op de Witte de Withstraat, grote kisten onder je bed waar je je spullen in kunt opbergen. King Kong is onlangs dan ook uitgeroepen tot Beste Hostel van Nederland… En hadden we al gezegd dat het inclusief ontbijt is? Dat is het. Kosten: € 27,50 per persoon. Wij maken de indeling van de kamers maar mocht je nu 8 kaartjes kopen dan zit je natuurlijk met die 8 personen op 1 kamer. Mocht je voorkeuren hebben, mail ze dan gerust naar info@motelmozaique.nl ovv King Kong. Deze slaaptickets zijn hier via onze eigen online ticketshop verkrijgbaar (helemaal onderaan).

Slaap je liever in een hotel? Dan hebben we nog twee preferred hotels voor je: het nhow hotel in het immense gebouw De Rotterdam van de wereldberoemde architect Rem Koolhaas. In dit nieuwe hotel aan de voet van de Erasmusbrug vond in 2014 het slaapproject van Motel Mozaique plaats.

Daarnaast heeft het Bilderberg Parkhotel een Motel Mozaique arrangement. In dit onlangs helemaal vernieuwde hotel, dat op slechts 2 minuten lopen van Rotown ligt, kun je tijdens het ontbijt zomaar naast je favoriete Motel Mozaique act zitten want in dit hotel slapen al onze artiesten.

Motel Mozaique Arrangement @ nhow hotel

Beschikbaar op vrijdag 10 april en zaterdag 11 april.

Verblijf in nhow vanaf €149 per nacht (obv 2 personen), inclusief:
– 1 Urban kamer
– ontbijt
– City taks
– Op zondag: Late check-out

Reserveren kan via deze link

Motel Mozaique Arrangement @ Bilderberg Parkhotel

Beschikbaar op vrijdag 10 april 2015.

€ 119,-

– Luxe tweepersoonskamer in Bilderberg Parkhotel
– Uitgebreid Bilderberg Ontbijt Buffet
– Checkout tot 12.00

Deze aanbieding is alleen geldig op vrijdag 10 april 2015. Op basis van beschikbaarheid. Rate is exclusief 4.5% stadsbelasting. Bij éénpersoonsbezetting krijgt men € 10,- korting. Reserveren kan via parkhotel.reservation@bilderberg.nl of 010 4363041 o.v.v. Motel Mozaique.

Festival news