fbpx

Slapen in een kunstproject

Dit jaar zorgen wij weer voor een onvergetelijke slaapervaring op Motel Mozaïque Festival voor de bezoekers die deelnemen aan het slaapproject. Al vanaf de eerste editie biedt Motel Mozaïque de mogelijkheid om te overnachten op opmerkelijke plekken in Rotterdam, waarbij kunstenaars zorgen voor een bijzonder programma. Zo sliepen de festivalgasten eerder al in etalages, kerken, ziekenhuizen, daken en op de festivallocaties zelf.

SLAPEN IN KUNST: DRIE KONINGEN

Het slaapproject van Motel Mozaïque wordt tijdens MOMO18 gekoppeld aan het project ‘Drie Koningen’. Hierin onderzoeken schrijver/theatermaker Marjolijn van Heemstra en toekomstbureau Monnik de oorzaken en gevolgen van lichtvervuiling en de mogelijkheden van een donkere stad. Geen beter tegengif voor stress dan het besef in een uitgestrekt heelal te leven, omringd door de sterren waaruit wij zijn ontstaan. Wie op een heldere nacht naar boven kijkt kan overvallen worden door een gevoel voor eeuwigheid dat haaks staat op de korte lijntjes in onze jachtige levens. Kan een nieuw zicht op de sterrenhemel ons helpen voorbij de waan van de dag te kijken?

Tijdens het slaapproject van MOMO18 maak je een gastvrije reis door de tijd, naar een toekomst waarin de Melkweg weer boven de Blaak staat en wij slapend tussen de sterren de astronaut in onszelf terugvinden.

Wannneer: vrijdag 20 en/of zaterdag 21 april 2018
Waar: Theater Rotterdam – Witte de With Zaal (voorheen Ro Theater)
Prijs: tickets kosten €31,50 (inclusief servicekosten) per persoon per nacht voor een bijzondere ervaring, fijne slaapplek en een heerlijk ontbijt
Kaartverkoop: kaartjes voor het slaapproject zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 1 december 2017 om 10.00 uur! 

SLAPEN IN DE BESTE HOSTELS

Daarnaast hebben wij een mooie deal gesloten met de beste hostels van Nederland, die staan in Rotterdam namelijk! In het kort betekent dit dat er een heerlijk opgemaakt bedje voor je klaar staat bij een van deze vier super hostels:

Ani & Haakien
King Kong
ROOM
Sparks

Lees hier alles over overnachten in deze fijne hostels, waarvan de afgelopen drie jaar Ani & Haakien en King Kong steeds de beste hostels van Nederland waren!

Festival news