fbpx

Slapen in de beste hostels van Nederland

De beste hostels van Nederland vind je in … Rotterdam! Het toonaangevende boekingsplatform Hostelworld heeft in 2017 Ani & Haakien uitgeroepen tot Beste Hostel van Nederland. In 2015 en 2016 was deze eervolle titel in handen van stadsgenoot King Kong. Twee van onze favoriete hostels waar we dit jaar een hele bende lekkere slaapplekken hebben geregeld voor jullie!

Vergeet de laatste trein!

Kom je van buiten Rotterdam en wil je Motel Mozaïque graag bezoeken? Dan heb je natuurlijk geen zin om de laatste trein te moeten halen, de Bob te zijn of überhaupt ’s nachts nog te moeten reizen. Blijf lekker slapen en ontdek deze ongelooflijke hostels in hartje Rotterdam:

• Ani & Haakien
• King Kong
• ROOM
• Sparks

Wij hebben met alle vier deze hostels voor jullie een scherpe hosteldeal gemaakt! Je kunt voordelig overnachten op donderdag 19 april (alleen King Kong), vrijdag 20 april & zaterdag 21 april 2018 (alle hostels).

Een overnachting in een van bovenstaande hostels kost je slechts 25 euro p.p.p.n., voor studenten of CJP-houders zelfs maar 17 euro. Dat is inclusief bedlinnen, handdoek, ontbijtje en touristenbelasting, exclusief sleutelborg en eventuele borg voor locker.

Ik wil dit! Wat moet ik doen?

➪ Ga even langs onze ticketpagina en selecteer een ticket voor 1, 2 of 3 festivaldagen. In de daarop volgende stap kun je bovenop je festivalticket een overnachting in een hostel bijboeken. Mocht je al een festivalticket hebben dan kun je op de ticketpagina ook een losse overnachting boeken.

➪ Vervolgens stuur je een mailtje naar slapen@motelmozaique.nl waarin je aangeeft met hoeveel personen je komt slapen en eventueel je voorkeur voor een bepaald hostel.

➪ Wij maken een mooie indeling en proberen met ieders wensen rekening te houden.

Het aanbod bestaat uit dorms voor 4, 6, 8, 9, 10, 12 en 16 personen dus bedenk alvast welke vrienden je allemaal mee vraagt naar MOMO18! Check hieronder naar welk hostel je voorkeur uitgaat.

Onze favoriete hostels

Ani & Haakien

Hostel Ani & Haakien bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van het Centraal Station. Met de intentie om de gasten tijdens het verblijf zich thuis te laten voelen hebben zij de gezellige gezamenlijke woonkamer en hun tuin op die manier ingericht met een tamme huiskat! Voor gasten met een katten allergie biedt Ani & Haakien graag een allergiepil aan.

Ben je na een avondje MOMO uitgeteld? Dan kan je bij mooi weer nog even bijkomen in de hangmat in de tuin of nog lekker een midnightsnack bereiden in de gezamenlijke keuken.

 

ROOM

Hostel ROOM is een uniek Rotterdams themahostel in het mooie Scheepvaartkwartier midden in het centrum. Het is gevestigd in een prachtig gerenoveerd rijksmonument uit 1923 in Art Deco stijl. De 17 themakamers hebben stuk voor stuk een bijzondere link met Rotterdam.

Verbluffende architectuur, toffe winkelstraten en de haven van Rotterdam liggen allemaal op steenworp afstand!

 

King Kong

Het pand van King Kong Hostel heeft gediend als tattooshop, illegaal casino en een beroemd boordeel, wat de eigenaren hebben omgetoverd tot een super tof hostel met industrieel design gecombineerd met 21ste eeuw contemporary art.

Het hostel ligt tussen de eetgelegenheden en cafés in het centrum voor hedendaagse kunst: Witte de Withstraat. Deze straat leeft tot in de late uurtjes dus de perfecte plek voor gezelligheidsdieren. Vanuit MOMO-locatie WORM rol je zo naar de overkant, of eerst nog wat eten? Om 4 uur s’nachts kun je nog op talloze plekken in de Witte de With terecht!

 

Sparks

Sparks Hostel is een gloednieuw, modern ingericht hostel met comfortabele bedden. Het hostel ligt zeer centraal, op steenworp afstand van Rotterdam Centraal en om de hoek van de Kruiskade, tussen de vele eetgelegenheden van verschillende culturen. Bijkomen van alle festivaldrukte kan hier natuurlijk ook, bijvoorbeeld door in de relaxte lobby even een bordspelletje te spelen.

Dit hostel biedt met hun ‘Receptie op zak’ een prachtige service: voor eetsuggesties of uitjes zijn ze bereikbaar voor tips via WhatsApp of Facebook Messenger.

 

Festival news