fbpx

Slaapproject Motel Mozaique 2015 bekend

Het slaapproject van Motel Mozaïque 2015 en de locatie hiervan zijn bekend! Tijdens de vijftiende editie van Motel Mozaïque, op vrijdag 10 en 11 april, verzorgt conceptueel kunstenaar en theatermaker Yvonne Beelen een interactieve slaapvoorstelling. Beelen was al eerder te gast bij Motel Mozaïque en brengt steeds weer verrassend, vervreemdend en toch ook telkens ontwapenend locatietheater. Dit slaapproject vindt plaats in het King Kong Hostel op de Witte de Withstraat. King Kong werd onlangs verkozen tot beste hostel van Nederland. Tickets voor het slaapproject zijn vanaf zaterdag 14 februari 10.00 uur te koop.

Interactieve slaapvoorstelling

Eerdere slaapvoorstellingen van Yvonne Beelen in ‘het motel’ waren Hotel Heden in het nhow hotel (2014), Zzzt… in de Doelen (2013), de MOMOdrOOMM in Roodkapje (2011) en Slaap zzZacht in diverse kunstinstellingen (2010). Hierbij gaven de slapers zich over aan bijvoorbeeld was- en scheerkunsten, wandelende suikerspinnen en intimiteit met wildvreemden.

Beste hostel van Nederland

Niet alleen werd het King Kong Hostel door Hostel World verkozen tot het beste hostel van Nederland, ook op de wereldranglijst wist het hostel ook een hoge notering te behalen met een eervolle zevende plek. Door het unieke interieur, het vriendelijke personeel en de vele interessante faciliteiten (waaronder de mogelijkheid tot apenkooien op zolder) is dit een plek waar iedereen zich meer dan welkom voelt; of je nou een maand blijft logeren of alleen even een kop koffie komt drinken. Ook de locatie is ideaal: de Witte de Withstraat is één van de meest avontuurlijke en bruisende straten van Rotterdam vol culturele en culinaire hotspots. Plus het ligt vlakbij de festivallocaties!

Slapen in kunst

Al vanaf de eerste editie van Motel Mozaïque in 2001 worden festivalbezoekers uitgenodigd te overnachten op opmerkelijke plekken. Zo sliepen de festivalgasten eerder in etalages, kerken, kunstwerken, ziekenhuizen, op een bouwput of de festivallocaties zelf. Performers zorgen voor het slapen gaan of bij het ontwaken voor een bijzondere slaapervaring en uiteraard staat er in de ochtend een heerlijk ontbijt klaar.

Kaartverkoop

Kaartjes voor het slaapproject op vrijdag 10 of zaterdag 11 april kosten 35 euro (per persoon per nacht, inclusief ontbijt) en zijn vanaf zaterdag 14 februari 10.00 uur verkrijgbaar via onze online ticketshop. De kaartverkoop voor het festival is al in volle gang. Alle ticketinfo vind je hier.

Let op! Tickets voor het slaapproject geven geen toegang tot het festival.[:]

KAARTVERKOOP

Kaartjes voor het slaapproject op vrijdag 10 of zaterdag 11 april kosten 35 euro (per persoon per nacht, inclusief ontbijt) en zijn vanaf zaterdag 14 februari 10.00 uur verkrijgbaar via onze online ticketshop. De kaartverkoop voor het festival is al in volle gang. Alle ticketinfo vind je hier.

Let op! Tickets voor het slaapproject geven geen toegang tot het festival.

Festival news