fbpx

Slaap info!

Schone slapers van Motel Mozaique opgelet!  We hopen dat Slaap zzZacht een bijzondere belevenis voor je gaat zijn. Om toch alvast een beetje te verklappen voor de komende nachten: we slapen dit jaar in 6 locaties op en rondom het Schouwburgplein in een straal van zo’n 500 meter. Lekker dichtbij het laatste concertje dat je gaat zien…

Denk je eraan om de volgende spullen mee te nemen? Je eigen hoofdkussen, een slaapzak en als je ze hebt, neem dan ook oordopjes en een ooglapje mee.

Inchecken voor het slapen is op het Schouwburgplein dat voor de gelegenheid is omgedompeld in Plaza Mozaique. Vrijdag en zaterdag zitten er tussen 17.00 en 24.00 mensen voor je klaar om je van je bandjes tevoorzien en die met alle liefde je bagage naar je slaapplek brengen. Vanaf 23u staat je bedje voor je klaar en in de ochtend is er een gezamelijk ontbijt van 10 tot 11 uur op Plaza Mozaique.

En dan ben je ’s ochtends juist op tijd voor al het moois dat Plaza Mozaique voor je in petto heeft: laat je verleiden in gidsentochten, je zinnen prikkelen bij Parfum de BoemBoem of tel schaapjes op het plein met echte schapen! Klinkt dit naar meer? Klik dan voor een compleet programma van Plaza Mozaique op http://www.motelmozaique.nl/nieuws/programma-plaza-mozaique/ of kijk op http://www.motelmozaique.nl/ voor het gidsenprogramma.

Voor straks, lekker slapen & een dikke nachtzoen van Slaap zzZacht