fbpx

Singles, sessies en albums

Veel bands en artiesten die op de vijftiende editie van Motel Mozaïque gaan optreden brengen binnenkort een nieuwe plaat of single uit. Wil je up-to-date blijven? Hier houden we je op de hoogte van de meest recente albums, singles (meestal inclusief videoclips) en de mooiste livesessies. Met o.a. splinternieuw materiaal van The Staves, Rats On Rafts, The Districts, Will Butler en Denai Moore.

Nieuwe albums
Stream Elsewhere hier, de nieuwe plaat van Denai Moore. Yes, de nieuwe van Rats On Rafts is exclusief te beluisteren op de 3voor12 luisterpaal! Policy, het debuut van Will Butler, staat nu in Deezer. De Noorse jongedame van Sea Change bracht op 23 februari haar debuut Breakage uit en is op zowel Spotify als Deezer af te spelen.

Singles en sessies
Maarten Vos
was onlangs te gast bij vrije geluiden en de opname is hieronder te zien. Bekijk een hier een toffe livesessie van Aloa Input. Hieronder vind je de nieuwste releases en videoclips van MM15-acts in een YouTube-playlist. De nieuwste single van Alamo Race Track is te horen via soundcloud. Ook de meest recente single van Yumi Zouma is nu via soundcloud te beluisteren.

Of stream je muziek liever? We hebben ook hele toffe playlists voor MM15 op Spotify en Deezer!

Festival news